Ο Κώστας Φορτούνης έγινε ο 99ος στην ιστορία που φτάνει τα 60 γκολ, ενώ ο Αμρ Ουάρντα έγινε ο πρώτος που παίζει φέτος με δύο ομάδες στην κατηγορία και ο πρώτος που σκοράρει με δύο, όπως σχετικά αναφέρει η ιστοσελίδα της Super League.

Ο Φορτούνης σκόραρε για τρίτη φορά στο πρωτάθλημα, αλλά πρώτη φορά εκτός έδρας. Με αυτό το γκολ ο Φορτούνης έγινε ο 99ος ποδοσφαιριστής στην ιστορία της Α’ Εθνικής/Super League που φτάνει τα 60 γκολ. Από αυτά, τα 59 τα έχει πετύχει με τον Ολυμπιακό και μάλιστα έπιασε στη 14η θέση των σκόρερ του Ολυμπιακού στην κατηγορία τον Υβ Τριαντάφυλλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Φορτούνης έφτασε τα τρία γκολ, όσα πέτυχε πέρυσι σε όλη τη σεζόν, αλλά βέβαια τέτοια εποχή δεν είχε παίξει ακόμη, λόγω του σοβαρού τραυματισμού του. Μπήκε στο γήπεδο στις 15 Ιανουαρίου του 2020. Έφτασε τα τέσσερα με εκτελέσεις φάουλ στο πρωτάθλημα, ενώ έχει άλλα δύο στο Κύπελλο και δύο στο Europa League.

Στο μεταξύ, μπαίνοντας σαν αλλαγή στον αγώνα του ΠΑΟΚ στο Περιστέρι, ο Αμρ Ουάρντα έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής που έπαιξε με δύο διαφορετικές ομάδες στο πρωτάθλημα. Ο Αιγύπτιος επέστρεψε στον ΠΑΟΚ από τον Βόλο και, τρεις μέρες αφού αντιμετώπισε τον Ατρόμητο με την ομάδα της Θεσσαλίας, τον αντιμετώπισε και πάλι.

Μάλιστα 11 λεπτά μετά την είσοδό του σκόραρε κιόλας για να γίνει και ο πρώτος που πετυχαίνει γκολ με δύο ομάδες στο πρωτάθλημα της Super League. Ωστόσο δεν ήταν αρκετό το γκολ του για να δώσει θετικό αποτέλεσμα στον ΠΑΟΚ. Ο Αιγύπτιος πήγε δανεικός στον Βόλο στις 28 Σεπτεμβρίου, αφού ήδη ο ΠΑΟΚ είχε παίξει τρία παιχνίδια, μεταξύ αυτών και με τον Ατρόμητο στον πρώτο γύρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με το γκολ που πέτυχε με την επιστροφή του, έφτασε τα 30 στη Super League. Έχει τρία με τον ΠΑΟΚ, αλλά κόντεψε να περάσουν τέσσερα χρόνια από τότε που έχει βάλει τα άλλα δύο, εννέα με τον Παναιτωλικό, 10 με τον Ατρόμητο, έξι με την ΑΕΛ και δύο με τον Βόλο! Με πέντε διαφορετικές ομάδες δηλαδή.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης