Με δύο παιχνίδια ανοίγει το Σάββατο η αυλαία της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 1.

Στις 19.30 (Novasports 2) ο Πανιώνιος θα υποδεχτεί τον Άρη, με τους γηπεδούχους να καίγονται για βαθμούς στην προσπάθεια που καταβάλλουν για την αποφυγή του υποβιβασμού, την ώρα που οι Θεσσαλονικείς θα διεκδικήσουν την τρίτη νίκη τους με τον Ένινγκ στον πάγκο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μισή ώρα αργότερα (20.00, ΕΡΤ Sports) θα ξεκινήσει στα «Πηγάδια» το αμφίρροπο παιχνίδι ανάμεσα στην φιλόδοξη, Ξάνθη και τον Ολυμπιακό, ο οποίος θέλει να περάσει χωρίς βαθμολογικές απώλειες από την ακριτική πόλη, προκειμένου να μη χάσει έδαφος στη μάχη του τίτλου.

Την Κυριακή θα πραγματοποιηθούν τέσσερα παιχνίδια. Στις 15.00 (Novasports 1) θα γίνει στο AEL FC Arena η σέντρα του αμφίρροπου αγώνα ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον ΟΦΗ, ο οποίος εντυπωσιάζει με τη φετινή του πορεία στο πρωτάθλημα.

Στις 17.00 (ΕΡΤ Sports) ο Παναιτωλικός, που στις πρώτες οκτώ αγωνιστικές δεν έχει γευτεί τη χαρά της νίκης, θα υποδεχτεί στο Αγρίνιο τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ στις 19.30 (Novasports 1) η ΑΕΚ θα φιλοξενήσει τον Ατρόμητο, με στόχο την επιστροφή της στις επιτυχίες, μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το τελευταίο χρονικά παιχνίδι της Κυριακής θα διεξαχθεί στην Τούμπα (20.00, PAOK TV), όπου εκεί ο ΠΑΟΚ θα διασταυρώσει τα ξίφη του με τον Παναθηναϊκό, ο οποίος φιλοδοξεί να κοντράρει τους νταμπλούχους Ελλάδας.

Η αυλαία της 9ης αγωνιστικής θα πέσει τη Δευτέρα στη Λαμία με το παιχνίδι της ομώνυμης ομάδας με τον Βόλο (20.00, EΡΤ Sports).

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Σάββατο, 2/11

Πανιώνιος-Άρης (19:30. Novasports 2)

Ξάνθη-Ολυμπιακός (20:00, EΡΤ Sports)

Κυριακή, 3/11

ΑΕΛ-ΟΦΗ (15:00, Novasports 1)

Παναιτωλικός-Αστέρας Τρίπολης (17.00 ΕΡΤ Sports)

ΑΕΚ-Ατρόμητος (19:30, Novasports 1)

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός (20:00, PAOK TV)

Δευτέρα, 4/11

Λαμία-Βόλος (20:00, EΡΤ Sports)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης