Ο Στίβεν Τζέραρντ θέλει να ντύσει τον Ιανουάριο τον Κώστα Τσιμίκα με τη φανέλα της Ρέιντζερς, ωστόσο θα πρέπει να αντιμετωπίσει τον ανταγωνισμό των Φενέρμπαχτσε και Γαλατασαράι, την ώρα που ακόμη πέντε ομάδες της Ευρώπης ενδιαφέρονται για τον Έλληνα διεθνή οπισθοφύλακα του Ολυμπιακού.

Αυτό αναφέρει σε δημοσίευμά της η ιστοσελίδα «The Scottish Sun», η οποία με τη σειρά της επικαλείται επίσης αναφορές σε Τουρκία, Ιταλία και Γαλλία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η Ρέιντζερς στοχεύει στο αστέρι του Ολυμπιακού, Κωνσταντίνο Τσιμίκα. Ο προπονητής της, Στίβεν Τζέραρντ, θέλει να ενισχύσει την ομάδα του στο επερχόμενο μεταγραφικό ”παράθυρο” του Ιανουαρίου. H Ρέιντζερς είναι μόλις δύο βαθμούς πίσω από τη Σέλτικ στη σκωτσέζικη Premiership» αναφέρει χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα, προσθέτοντας:

«Πάντως, θα πρέπει να αντιμετωπίσει τον ανταγωνισμό από το τουρκικό δίδυμο Φενέρμπαχτσε και Γαλατασαράι, ενώ έχει αναφερθεί πως παρακολουθούν τον παίκτη οι Φιορεντίνα, Νις, Βέρντερ Βρέμης και Σέλτικ. Ο Τσιμίκας είναι αποφασιστικής σημασίας για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς. Έχει κάνει 19 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, παρέχοντας τρεις ασίστ. Το συμβόλαιό του λήγει τον Ιούνιο του 2023».

Η αξία του Έλληνα διεθνούς ακραίου οπισθοφύλακα, όπως αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα, εκτιμάται σε περίπου τρία εκατομμύρια λίρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης