Με στόχο τη νίκη αναχώρησε σήμερα το πρωί ο Ολυμπιακός για την Κωνσταντινούπολη, όπου αύριο αντιμετωπίζει την Μπεσίκτας για την πρόκριση στα προημιτελικά του Europa League. Οι «ερυθρόλευκοι» θα προπονηθούν σήμερα το απόγευμα στη «Vodafone Arena» στις 18.30 (ώρα Ελλάδας), ενώ στις 17.45 (ώρα Ελλάδας) ο Βασίλης Βούζας θα δώσει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

Παρών στην αποστολή είναι ο Μποτία, ο οποίος ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα που αντιμετώπισε, όχι όμως και ο Καρντόσο. Ο Παραγουανός επιθετικός «κόπηκε» χωρίς να συντρέχει λόγος, πληρώνοντας την παρατεταμένη «αφλογιστία» του, καθώς από την αρχή της σεζόν έχει πετύχει μόνο ένα γκολ και στις τρεις διοργανώσεις και μοιραία έχει χάσει την εμπιστοσύνη του προπονητή του. Απών θα είναι ο τραυματίας Βιάνα, όμως επέστρεψε ο Καπίνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με την Μπεσίκτας: Ανδρούτσος, Ανσαριφάρντ, Μποτία, Καμπιάσο, Χουτεσιώτης, Σισοκό, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Καπίνο, Λεάλι, Μανθάτης, Μάριν, Μάρτινς, Παρέδες, Ρέτσος, Ρομαό και Σεμπά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Φωτογραφίες: Eurokinissi Sports – ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης