Στην Αθήνα αφίχθη το βράδυ της Παρασκευής ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ, Ραμόν Ράμος Λίμα, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του από τη Φλαμένγκο στον Ολυμπιακό.

«Είμαι πανευτυχής που θα έχω την ευκαιρία να αγωνιστώ στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Αύριο θα μπορέσουμε να πούμε περισσότερα, σας ευχαριστώ, ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις μετά την άφιξή του στη χώρα μας ο 21χρονος πλάγιος μπακ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ραμόν θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει και θα ανακοινωθεί από την πειραϊκή ομάδα, στην άμυνα της οποίας και συγκεκριμένα στα άκρα της θα κάνει δίδυμο με τον συμπατριώτη του Ροντινέι, που επίσης αποκτήθηκε από τη Φλαμένγκο!

Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστικό ρυθμό, καθώς είχε παίξει στις 12 Ιανουαρίου. Ο Ραμόν είναι διεθνής με την Εθνική Κ20 της Βραζιλίας και διακρίνεται για το επιθετικό παιχνίδι, την άρτια τεχνική και την ταχύτητά του.

Ο νεαρός θεωρείται υποσχόμενος παίκτης και γι΄ αυτό οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η «Μενγκάο» πίεσε και πέτυχε να διατηρήσει ένα σεβαστό ποσοστό μεταπώλησης σε ενδεχόμενη μεταγραφή του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης