Τον Χιλιανό επιθετικό της Αλάνιασπορ, Ζούνιορ Φερνάντες έχουν… στοχεύσει τα μεταγραφικά ραντάρ του Ολυμπιακού, σύμφωνα με δημοσίευμα από την πατρίδα του παίκτη.

Πιο συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «estudioestadio.cl» αναφέρει ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν βάλει στο στόχαστρό τους τον 32χρονο επιθετικό, που μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευκολία και στα δύο άκρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα στο σχετικό ρεπορτάζ επισημαίνεται ότι οι Πειραιώτες δεν αποκλείεται να κινηθούν το καλοκαίρι για την απόκτηση του έμπειρου στράικερ, ο οποίος στο παρελθόν έχει φορέσει τις φανέλες της Λεβερκούζεν και της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Αναλυτικά όσα αναφέρονται στο σχετικό δημοσίευμα:

«Ένας μεγάλος σύλλογος της Ελλάδας, ο Ολυμπιακός, βρίσκεται στα χνάρια του Ζούνιορ Φερνάντες. Ο Χιλιανός επιθετικός, ο οποίος λάμπει με τη φανέλα της Αλάνιασπορ, ίσως έχει την ευκαιρία να παίξει σε μια ομάδα που αγωνίζεται συνεχώς στο Champions League. Πρόκειται για μια μεγάλη προοπτική για τον Ζούνιορ Φερνάντες, ενόψει της επόμενης μεταγραφικής περιόδου, δεδομένου ότι ο ελληνικός γίγαντας θα επιδιώξει να ενισχύσει την επίθεσή του για την σεζόν 2020-2021, ώστε να είναι περισσότερο ανταγωνιστικός στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ολυμπιακός, είναι ο απόλυτος ηγέτης του ελληνικού πρωταθλήματος, το πιο επιτυχημένο κλαμπ στη χώρα και εκείνος που συνεχώς αγωνίζεται στο Champions League.

Στα 32 του χρόνια έχει την ευκαιρία να υπογράψει ένα μεγάλο συμβόλαιο στην Ευρώπη και να αγωνιστεί σε μεγάλα τουρνουά. Από το 2012, που πήγε στην Ευρώπη έχει σημειώσει 87 γκολ, ενώ ο Ολυμπιακός θα αγωνίζεται και του χρόνου στο Champions League, αφού στη βαθμολογία είναι 14 βαθμούς μπροστά από τον δεύτερο ΠΑΟΚ».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης