Καλά κρατεί το… τρίτο ημίχρονο του ντέρμπι ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ.

Ως γνωστόν οι «ασπρόμαυροι» έβραζαν για τη διαιτησία του Ναϊχάους μετά το τέλος του αγώνα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και με μία οργισμένη ανακοίνωσή τους έκαναν λόγο για «στημένη διαιτησία», τονίζοντας παράλληλα ότι ο Κλάτενμπεργκ «στήνει νέα παράγκα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με αφορμή τα όσα ανέφερε η ανακοίνωση των «ασπρόμαυρων» ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς απευθυνόμενος προσωπικά στον Μάκη Γκαγκάτση, έκανε λόγο για σακούλες με μαύρο χρήμα που «έκαναν βόλτες Παρασκευή και Σάββατο στη Θεσσαλονίκη».

Αναλυτικά όσα έγραψε στα social media: 

«Γκαγκατσάκο ωραία ανακοίνωση. Είπατε ότι τελικά η τεχνολογία πειράζεται από τον χειριστή VAR. Είπατε μέσα στο αμόκ σας ότι ο Κλάτενμπεργκ ονειρεύεται θέση στον πάγκο της Φόρεστ. Προσφέρουμε σε ένδειξη ανθρωπιάς θέση εξωφυλαρούχα στον Γκαγκατσάκο. Και θέση συντηρητή στον Γιώργη. Στη Φόρεστ υπάρχουν και δύο ευρωπαίκά κύπελλα που πρέπει να γυαλίζονται. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μόνο ρε Γκαγκατσάκο στην αναλυτική ανακοίνωση ξεχάσατε να πείτε για τις σακούλες που έκαναν βόλτες την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Βγάλε άλλη μια ανακοίνωση να μάθει και ο κόσμος του ΠΑΟΚ ποιοι πήγαν στους παίκτες του ΑΡΗ με σακούλες μαύρο χρήμα. Τι τους ζήτησαν και κυρίως ποιος τους έστειλε. Άντε γιατί έφτασε η ώρα να πέσουν όλες οι μάσκες».

Η απάντηση από τον Mάκη Γκαγκάτση προς τον Κώστα Καραπαπά δεν άργησε να έρθει, καθώς με ανάρτησή του έκανε λόγο για «μαύρες σακούλες από τον Πειραιά για να πληρωθεί το πριμ, ελεγχόμενες αρχές και υπαλληλάκους – υπουργούς», επισημαίνοντας παράλληλα ότι «το σημερινό στήσιμο δε θα περάσει ετσι».

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Μάκης Γκαγκάτσης:

«Το παιδοβουβαλάκι τόλμησε να πιάσει στο συνήθως γεμάτο με χοληστερίνη στόμα του τον ΠΑΟΚ κι εμένα, υπερασπιζόμενος τη νέα του αγαπημένη (μετά τον Ολυμπιακό, την Τσέλσι και τη Νότιγχαμ Φόρεστ).

Προς τον δούλο της κοιλιάς και αρκετών άλλων «απολαύσεων» έχω να του πω πως οι μαύρες σακούλες λογικά φτάνουν από τον Πειραιά για να πληρωθεί το έξτρα πριμ που τάξατε, κάτι που πρέπει να ερευνήσει η ΑΑΔΕ ή τέλος πάντων κάποια αρχή του κράτους που ενδέχεται να έχει μείνει εκτός ελέγχου σας.

Βομβαρδίσατε το πρωτάθλημα με τον Σπάθα του 2020 όπως κάνατε και πέρυσι με τις δήθεν πολυιδιοκτησίες με τον υπαλληλάκο σας υπουργό. Θα το πληρώσετε όπως το 2016 μετά τον Παπά και να αναμείνετε γιατί το στήσιμο το σημερινό δε θα περάσει έτσι.

ΥΓ: Πες μας για τον Ματέο, τελικά ο ΟΣΦΠ Β’ τον πήρε μέσω του ΟΣΦΠ Α’;»

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης