Μπλεξίματα με τον νόμο αντιμετώπισε ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς, ο οποίος οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Πειραιά. 

Όπως αποκάλυψε το dikografies.blogspot.com, όλα ξεκίνησαν όταν το πρωί του Σαββάτου πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του, για να καταγγείλλει την κλοπή του όπλου του από αγνώστους (το είχε στο τσαντάκι, που του έκλεψαν).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εντούτοις τα πράγματα εξελίχθηκαν λίγο διαφορετικά απ’ ό,τι τα περίμενε. Κι αυτό γιατί σχηματίστηκε εναντίον του δικογραφία, με την κατηγορία της παραμέλησης εποπτείας όπλου και συνελήφθη επί τόπου, με την αυτόφωρη διαδικασία, καθώς οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες! 

Στη συνέχεια οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Πειραιά, όπου ζήτησε και πήρε τριήμερη προθεσμία, για να προετοιμάσει την απολογία του, ενώ στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος, κατόπιν αιτήματός του.

Για το εν λόγω θέμα τοποθετήθηκε ο Κώστας Καραπαπάς με ανάρτησή του στο instagram, ο οποίος έκανε λόγο για «μία τυπική διαδικασία», ενώ ισχυρίστηκε ότι ουδέποτε του πέρασαν χειροπέδες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης