Συγκίνηση και θλίψη στην είδηση της απώλειας του Σάββα Θεοδωρίδη, που έφυγε τη Δευτέρα (17/8) από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών έχοντας εισαχθεί προ ημερών στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Σωτηρία», καθώς αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, εστίασε στην προσωπική σχέση που είχε με τον εκλιπόντα. «Έφυγε σήμερα ένας μεγάλος Ολυμπιακός. Με τον Σάββα είχα μία ιδιαίτερη σχέση αγάπης και αλληλοκατανόησης εντός και εκτός γηπέδων. Ένας άνθρωπος που επί δεκαετίες προσέφερε ανιδιοτελώς τα μέγιστα στην ομάδα μας. Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. Σάββα έφυγες για άλλη μια φορά πρωταθλητής! Καλό ταξίδι στις αιώνιες θάλασσες», έγραψε στους λογαριασμούς που διατηρεί στα social media.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε: «Μαύρη μέρα για την οικογένεια του Ολυμπιακού η σημερινή (17/08), καθώς “έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών ο Σάββας Θεοδωρίδης. Ο επίτιμος πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και μια από τις πιο εμβληματικές προσωπικότητες του συλλόγου, δεν είναι πια μαζί μας. Άπαντες στην ΚΑΕ Ολυμπιακός εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του, στους οικείους του και σε όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος. Αθάνατος…».

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, έγραψε στο twitter: «Σκορπά θλίψη η απώλεια του Σάββα Θεοδωρίδη, του αιώνιου έφηβου του Ολυμπιακού με την ατόφια κι αφτιασίδωτη αγάπη για τον Θρύλο του. Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχασε ένα κομμάτι του, τον πιστό φύλακα για 70 χρόνια. Θερμά συλλυπητήρια στην αθλητική του οικογένεια και στους οικείους του».

Η Super League ανακοίνωσε: «Σύσσωμη η ποδοσφαιρική οικογένεια της Super League εκφράζει βαθιά θλίψη και απευθύνει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Σάββα Θεοδωρίδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή. Ο Σάββας Θεοδωρίδης έχει γράψει τη δική του ιστορία για δεκαετίες, τόσο ως ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, όσο και ως διοικητικός του παράγοντας και με την αγάπη για την ομάδα του και το ποδόσφαιρο, άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, έγραψε: «Εκφράζω την βαθιά μου θλίψη για τον χαμό του Σάββα Θεοδωρίδη. Υπήρξε μία από τις πλέον εμβληματικές μορφές του ελληνικού ποδοσφαίρου, που αγάπησε με πάθος και υπηρέτησε με αυταπάρνηση μέχρι το τέλος της ζωής του την αγαπημένη του ομάδα. Θα τον θυμόμαστε πάντα με σεβασμό στη μνήμη του. Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του! Φίλε Σάββα, καλό σου ταξίδι».

Η Ένωση ανέφερε: «H οικογένεια της ΑΕΚ, η διοίκηση της ΠΑΕ, το ποδοσφαιρικό τμήμα και οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας αποχαιρετάμε σήμερα με σεβασμό έναν μεγάλο αντίπαλο! Εκφράζουμε τη θλίψη μας για τον χαμό του Σάββα Θεοδωρίδη, ο οποίος αφιέρωσε με πάθος και ανιδιοτέλεια ολόκληρη τη ζωή του στον Ολυμπιακό, ως ποδοσφαιριστής αλλά και διοικητικός παράγοντας, και σφράγισε, με τον δικό του τρόπο, μία ολόκληρη εποχή για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Απευθύνουμε τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια και στους οικείους του».

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχε την ακόλουθη ανάρτηση στο twitter: «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Σάββα Θεοδωρίδη».

Η ΠΑΕ Ατρόμητος υπογράμμισε: «Η ΠΑΕ Ατρόμητος θα ήθελε να εκφράσει τα πιο θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Σάββα Θεοδωρίδη που σε ηλικία 85 ετών έφυγε από τη ζωή. Ο επίτιμος πρόεδρος του Ολυμπιακού νοσηλευόταν στην εντατική του νοσοκομείου “Σωτηρία” τις τελευταίες μέρες και σήμερα το απόγευμα άφησε την τελευταία του πνοή».

Η ΠΑΕ Άρης, με ανακοίνωσή της, θέλησε να εκφράσει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην ΠΑΕ Ολυμπιακός και στην οικογένεια του Σάββα Θεοδωρίδη, που έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών. «Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει…», καταλήγει η ανακοίνωση των «κίτρινων».

Η ΠΑΕ Βόλος ανακοίνωσε: «Η ΠΑΕ Βόλος εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην ΠΑΕ Ολυμπιακός και στην οικογένεια του Σάββα Θεοδωρίδη, που έφυγε σήμερα από τη ζωή».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης