O Ολυμπιακός αναχώρησε σήμερα για το Βελιγράδι, εν όψει της αυριανής εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Ερυθρό Αστέρα, για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Πριν την αναχώρηση της αποστολής των «ερυθρόλευκων» ο Ρούμπεν Σεμέδο μίλησε στα ΜΜΕ και τόνισε πως η ομάδα του Πειραιά θα παραταχθεί με στόχο τη νίκη στη σερβική πρωτεύουσα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Φαβορί δεν μπορούμε να πούμε ότι είμαστε, αλλά θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε όπως σε όλα τα παιχνίδια. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη για να δώσουμε συνέχεια στα καλά  μας αποτελέσματα», ανέφερε αρχικά ο Πορτογάλος αμυντικός και συμπλήρωσε:

«Δεν μπορούμε να πούμε πως είναι καθοριστικό το ματς, γιατί είναι μόνο το δεύτερο ματς. Θα προσπαθήσουμε όμως να κερδίσουμε για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Την αποστολή των Πειραιωτών συνθέτουν οι: Σα, Καραργύρης, Αλέν, Σεμέδο, Ελαμπντελαουί, Τσιμίκας, Παπαδόπουλος, Μεριά, Γκασπάρ, Τοροσίδης, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Γκιλιέρμε, Μπενζιά, Ποντένσε, Μασούρας, Βαλμπουενά, Ραντζέλοβιτς, Λοβέρα, Γκερέρο και Ελ Αραμπί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης