Με ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram, o Ρούμπεν Σεμέδο, διευκρίνισε πως αυτό που είχε δηλώσει το Σάββατο (15/1) σε ραδιοφωνική συνέντευξη στον πορτογαλικό ραδιοφωνικό σταθμό «TSF» ήταν πως «ένας διευθυντής και ένας άνδρας ασφαλείας από την οικογένεια του Ολυμπιακού μας ήρθαν για να με προειδοποιήσουν για τα αρνητικό και βίαιο κλίμα που τα ΜΜΕ δημιούργησαν γύρω από την εικόνα μου.

Ο Πορτογάλος αμυντικός του Ολυμπιακού, ο οποίος είχε καταγγείλει ότι τη νύχτα της Παρασκευής (14/1) δέχτηκε επίθεση από τρεις άγνωστους που φορούσαν κουκούλες έξω από το σπίτι του, σε ερώτηση για το ποιοι υποψιάζεται ότι μπορεί να ήταν οι δράστες, κατά τη συνέντευξή του στον «TSF», είχε τονίσει: «Πριν από μια εβδομάδα ήρθαν στο σπίτι μου άνθρωποι του συλλόγου για να μου επιτεθούν. Τώρα φορούσαν μάσκες, δεν ξέρω, δεν αναγνώρισα κανέναν. Οπότε μπορεί να είναι σύμπτωση μπορεί και όχι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη διευκρινιστική δήλωσή του στον λογαριασμό του στο Instagram ο Ρούμπεν Σεμέδο αναφέρει: «Νιώθω την υποχρέωση να ξεκαθαρίσω ξανά αυτό που έχω μοιραστεί και έχει ειπωθεί σε μία κατάσταση σοκ μετά την άθλια επίθεση που δέχθηκα.

Ο Ολυμπιακός, το σωματείο που μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω σε υψηλό επίπεδο, να αναγεννηθώ ως παίκτης και ως άνθρωπος, ήταν οι πρώτοι που με βοήθησαν και με υποστήριξαν σε αυτή τη δύσκολη στιγμή και πάντα ήταν στο πλευρό μου.

Αυτό που είπα ήταν πως ένας διευθυντής και ένας άνδρας ασφαλείας από την οικογένεια του Ολυμπιακού μας ήρθαν για να με προειδοποιήσουν για τα αρνητικό και βίαιο κλίμα που τα ΜΜΕ δημιούργησαν γύρω από την εικόνα μου και για μία ακόμη φορά οι διαστρεβλωμένες πληροφορίες πέρασαν με λάθος τρόπο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θέλω να καθησυχάσω την οικογένεια μου και την οικογένεια του Ολυμπιακού πως νιώθω καλά και αναρρώνω με όλη την προσοχή και την στήριξη από τον οικογένεια του Ολυμπιακού αλλά και την δική μου οικογένεια. Σύντομα θα είμαι πίσω και αύριο υπάρχει ένα ντέρμπι που πρέπει να κερδίσουμε».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης