Τιμητικό για τον ίδιο χαρακτήρισε ο Ρούμπεν Σεμέδο το ενδιαφέρον που υπάρχει για το πρόσωπό του από τις Πόρτο, Μπενφίκα και Σπόρτινγκ Λισαβόνας, με τον Πορτογάλο στόπερ πάντως να διαμηνύει στους συμπατριώτες του ότι είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα ανέφερε μέσω της «A BOLA TV»:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το ματς του Ολυμπιακού με τη Γουλβς: «Ήταν πολύ περίεργο που αγωνιστήκαμε δίχως φιλάθλους, ήταν σαν να μην είχε τη σπουδαιότητα που ταίριαζε σε μια τέτοια αναμέτρηση. Προσωπικά, ένιωθα σαν να ήμουν σε προπόνηση. Εάν είναι να παίζουμε δίχως φιλάθλους, καλύτερα να μη γίνεται το παιχνίδι».

Για το ενδιαφέρον από την Πορτογαλία: «Είναι τιμητικό το ενδιαφέρον από ομάδες σαν τη Σπόρτινγκ, την Μπενφίκα, την Πόρτο, τις μεγάλες ομάδες της χώρας μας… Έχω πει και στο παρελθόν πως επικεντρώνομαι στον Ολυμπιακό, στους στόχους μας. Θέλω να κοιτάξω την ευρωπαϊκή πορεία εφόσον αυτή συνεχιστεί κι από εκεί και πέρα θα πάρω την καλύτερη απόφαση για εμένα και την οικογένειά μου».

Για την παρουσία του στον Ολυμπιακό: «Είμαι πολύ χαρούμενος στην Ελλάδα, πέραν του Πέδρο Μαρτίνς υπάρχουν κι άλλοι Πορτογάλοι στην ομάδα. Επομένως η προσαρμογή μου ήταν τάχιστη. Όλοι είναι ευγενικοί μαζί μου, ο κόσμος είναι ευχάριστος… Βεβαίως παίζουν ρόλο και τα καλά αποτελέσματα. Είμαι χαρούμενος που έχω καταφέρει να έχω τόσες πολλές συμμετοχές στη σεζόν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την επανεκκίνηση στο ποδόσφαιρο: «Ελπίζω όλα να τελειώσουν γρήγορα. Δεν είναι ακόμη γνωστό εάν θα συνεχιστεί η διοργάνωση. Εύχομαι να υπάρξει συνέχεια. Είμαστε παρόντες σε πολλές διοργανώσεις, στο πρωτάθλημα έχουμε διαφορά. Βεβαίως πάνω από όλα είναι η υγεία».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης