Χαρούμενος για την εμφατική νίκη του Ολυμπιακού επί της Κράσνονταρ δήλωσε ο Ρούμπεν Σεμέδο, μετά το τέλος του αγώνα στο «Καραϊσκάκη», τονίζοντας ότι ο θρίαμβος με 4-0 επί των Ρώσων είναι προϊόν σκληρής δουλειάς και σωστής προετοιμασίας.

Παράλληλα ο «στυλοβάτης» της «ερυθρόλευκης» άμυνας επισήμανε ότι η ομάδα του Πειραιά θα αγωνιστεί στον επαναληπτικό σαν να έχει λήξει 0-0 το πρώτο ματς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά όσα είπε ο Πορτογάλος αμυντικός στην κάμερα της Cosmote TV:

Για τα συναισθήματα του: «Είναι ένα αποτέλεσμα που ήρθε μετά από την πολύ δουλειά που γίνεται στην ομάδα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που καταφέραμε να πάρουμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Πρέπει να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον Λαζάρ (σ.σ. Ραντζέλοβιτς) γιατί έδειξε ότι γίνεται δουλειά όχι μόνο από όσους ξεκινούν αλλά και από αυτούς που έρχονται από τον πάγκο».

Για το αν περίμενε μια νίκη με τόσο μεγάλο σκορ, σε αυτό το επίπεδο: «Νομίζω ότι σε αυτή την διοργάνωση όλες οι ομάδες είναι καλές και όλα τα παιχνίδια δύσκολα, αλλά εμείς κάναμε καλή προετοιμασία και καταφέραμε να πάρουμε ένα αποτέλεσμα που μας άξιζε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το ότι με αυτόν στην 11άδα ο Ολυμπιακός δεν έχει δεχτεί γκολ ακόμα: «Δεν νομίζω ότι εξαρτάται μόνο από εμένα αυτό, είναι ομαδική δουλειά και είμαι πολύ χαρούμενος που δείξαμε για μια ακόμα φορά την αξία μας».

Για το αν ο Ολυμπιακός έχει ήδη προκριθεί: «Όχι δεν ισχύει αυτό. Όλα τα ματς έχουν επαναληπτικό. Θα αντιμετωπίσουμε το επόμενο ματς σαν να είναι 0-0 και θα προσπαθήσουμε πολύ για να μπούμε στους ομίλους».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης