Νέα επίθεση κατά του Ολυμπιακού εξαπέλυσε την Τετάρτη ο Ιβάν Σαββίδης. Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ υπεραμύνθηκε της απόφασής του να μην κατεβάσει την ομάδα στον δεύτερο ημιτελικό κόντρα στους «ερυθρόλευκους».

«Για αυτό το θέμα έχω ήδη μιλήσει. Για τον ΠΑΟΚ το Κύπελλο τελείωσε στα ημιτελικά. Μπορούμε να πούμε ότι για εμάς δεν υπάρχει διαφορά… Η ΑΕΚ θα ήταν λογικό να αρνηθεί τη συμμετοχή της στον τελικό. Ας δώσουν το Κύπελλο στον Ολυμπιακό και εμείς συνεχίζουμε να παίζουμε με την ησυχία μας» είπε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν μπορούν να τρομοκρατούν όλους με αυτά τα γυναικεία καπρίτσια. Η άποψή μου είναι πως η ΑΕΚ θα μπορούσε να ακολουθήσει το παράδειγμα του ΠΑΟΚ. Δεν μπορώ όμως σε καμία περίπτωση να επιβάλω την άποψή μου. Ενδεχομένως, ο Δημήτρης (σ.σ. Μελισσανίδης) να σκέφτεται πως μπορεί να κερδίσει το Κύπελλο. Εγώ σαφώς, εάν διεξαχθεί, θα είμαι με την ΑΕΚ» πρόσθεσε.

«Νομίζω, πάντως, πως στην αρχή κάθε σεζόν μπορούμε να δίνουμε το Πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό και οι υπόλοιποι να συνεχίζουμε να παίζουμε. Εμείς θέλουμε τη γιορτή. Είναι τραγωδία που σήμερα το γήπεδο ήταν άδειο και είναι τραγωδία για όλη την Ελλάδα που ο τελικός Κυπέλλου θα γίνει σε άδειο γήπεδο» κατέληξε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης