Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν από την Κυριακή άπαντες στον Ολυμπιακό, καθώς οι Πειραιώτες εξασφάλισαν και μαθηματικά την κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος.

Ο «φύλακας άγγελος» της εστίας των ερυθρόλευκων, Ρομπέρτο με δηλώσεις του στο επίσημο κανάλι της ομάδας δεν έκρυψε την χαρά του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, δίνοντας πάντως το σύνθημα για το νταμπλ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν υπάρχει ο χρόνος για να πω όλους αυτούς τους ανθρώπους, στους οποίους αφιερώνω τον τίτλο. Θα ξεκινήσω με την οικογένεια. Στην οικογένεια που βρίσκεται κοντά, στην οικογένεια που βρίσκεται μακριά. Στους συναδέλφους μου και σ’ όλους τους ανθρώπους που έχουν δουλέψει για τον σύλλογο, για την κατάκτηση αυτού του πρωταθλήματος. Στους προηγούμενους προπονητές, οι οποίοι επίσης συνεισέφεραν για την κατάκτηση αυτού του τίτλου, αλλά και σε όλους τους ανθρώπους που αγαπάνε τον Ολυμπιακό» ανέφερε αρχικά ο Ισπανός γκολκίπερ.

Ερωτηθείς για το τι σημαίνει γι’ αυτόν αυτό το πρωτάθλημα, δήλωσε: «Ήταν ο πρωταρχικός μας στόχος. Είναι το κυριότερο που μπορείς να κατακτήσεις, γιατί είναι αυτό που σου δίνει το εισιτήριο για να παίξεις στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Είναι ακόμα ένας τίτλος στην καριέρα μου και είναι κάτι που με έχει κάνει πολύ ευτυχισμένο. Τώρα πάμε για το Κύπελλο».

Σε πανηγυρικό τόνο ήταν και οι δηλώσεις του Κώστα Φορτούνη, ο οποίος επισήμανε με τη σειρά του: «Είμαι πολύ χαρούμενος. Όπως εγώ και όλοι οι συμπαίκτες μου, είναι για μένα το πρώτο μου πρωτάθλημα. Θέλω να έχω ανάλογη συνέχεια και πιστεύω πως θα την έχουμε. Αφιερώνουμε αυτό το πρωτάθλημα στον κόσμο που μας στήριζε όλη την χρονιά και κυρίως στον πρόεδρο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το τι καθόρισε τον τίτλο και το «μέταλλο» που είχε ο Ολυμπιακός, αλλά και την πίστη επισήμανε: «Σίγουρα γιατί δείξαμε πως έχουμε αυτό το μέταλλο. Ακόμα και όταν βρεθήκαμε πίσω στην βαθμολογία με πέντε βαθμούς ήμασταν εκεί. Μπήκαμε στα δύσκολα, αλλά βγήκαμε δυνατοί από αυτό. Τώρα είμαστε στο +11 ή +13, αλλά το μόνο που μετράει είναι που κατακτήσαμε το πρωτάθλημα».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης