Ο Αλεξί Ρομαό εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου για το ματς με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Ο μέσος από το Τόγκο τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα κόντρα στους Πορτογάλους και επεσήμανε τη σημαντικότητα των τριών βαθμών της νίκης στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League (12/9, 21:45, COSMOTE SPORT 2 HD).

«Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς, το πρώτο στη διοργάνωση. Θέλουμε τους τρεις βαθμούς και θα κάνουμε τα πάντα γι’ αυτό. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, όπως είπα. Η Σπόρτινγκ είναι μία καλή τεχνικά ομάδα. Και εμείς, όμως, ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε γιατί ο προπονητής μας έχει δώσει τις απαραίτητες οδηγίες», είπε αρχικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην ερώτηση αν έχει να φοβάται κάτι ο Ολυμπιακός από την Σπόρτινγκ, σημείωσε: «Δεν υπάρχει κάτι που πρέπει να φοβηθούμε. Παίζουμε στην έδρα μας και θα είναι όλοι φίλαθλοί μας στο πλευρό μας. Είναι σημαντικό ότι παίζουμε στην έδρα μας και δεν φοβόμαστε τίποτα».

Για τον κόσμο είπε: «Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι και τον περιμένουμε να είναι στο πλευρό μας».

Ο Ρομαό ρωτήθηκε για το γεγονός ότι δεν παίζει στη φυσική του θέση που είναι στο κέντρο και απέντησε: «Πράγματι, η φυσική μου θέση είναι αμυντικός μέσος. Όμως, από την στιγμή που με θέλει ο προπονητής στο κέντρο της άμυνας, τότε κάνω γι’ αυτή τη θέση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το αν η Ευρώπη ήταν ο λόγος που ήρθε στους «ερυθρόλευκους», σημείωσε: «Είναι αλήθεια, ότι από πέρυσι που ήρθα στον Ολυμπιακό, ήθελα να παίξω στην Ευρώπη. Πέρυσι, ήταν το Europa League και φέτος παίζουμε στο Champions League. Και ναι, αυτό είναι ο λόγος που ήθελα να έρθω στον Ολυμπιακό».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης