Ρέτσος: «Δεν έχω μιλήσει με τον Ολυμπιακό, θα ήθελα κάποια στιγμή να επιστρέψω»

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 31 Δεκεμβρίου 2019, 17:10
Ρέτσος: «Δεν έχω μιλήσει με τον Ολυμπιακό, θα ήθελα κάποια στιγμή να επιστρέψω»

Με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Παναγιώτης Ρέτσος αναφέρθηκε στις φήμες περί επιστροφής του στον Ολυμπιακό.

Ο διεθνής αμυντικός επισήμανε ότι μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάποια επαφή με την πρώην ομάδα του, αν και δεν έκρυψε ότι κάποια στιγμή στο μέλλον θα ήθελε να φορέσει και πάλι την ερυθρόλευκη φανέλα.

«Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αποχωρήσω από την Μπάγερν Λεβερκούζεν με την μορφή δανεισμού. Πιστεύω πως θα είναι το καλύτερο για το μέλλον μου.

Όσον αφορά τις φήμες που ακούγονται για επιστροφή μου στον Ολυμπιακό ως δανεικός, όλον αυτόν τον καιρό έχουν γραφτεί πολλά για αυτό το θέμα. Μου στέλνουν μηνύματα πάρα πολλοί. Πραγματικά δεν έχω ιδέα για το τι γίνεται.

Δεν με έχει πλησιάσει κάποιος. Ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα που μεγάλωσα, η ομάδα που έπαιξα. Κάποια στιγμή θα ήθελα φυσικά να γυρίσω. Ωστόσο προτεραιότητα του μου είναι να μείνω στο εξωτερικό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 21χρονος αμυντικός.

Όσο για την πιθανότητα να έχει μιλήσει ο Ολυμπιακός με τη Λεβερκούζεν επισήμανε: «Μπορεί να είναι και πιθανό. Αφορά το δικό μου μέλλον, οπότε αν κάποιος με θέλει θα πρέπει να έρθει σε επαφή με εμένα, να μου πει κάτι».

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 31 Δεκεμβρίου 2019, 17:18