Στην αυτοπεποίθηση που του δίνει το γκολ που πέτυχε στον τελικό Κυπέλλου και το οποίο χάρισε το τρόπαιο στον Ολυμπιακό στάθηκε ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς σε δηλώσεις του σε σερβικά ΜΜΕ.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο παίκτης των Πειραιωτών:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τα πλέι-οφ του Champions League απέναντι σε Ερυθρό Αστέρα ή Ομόνοια: «Είναι δύσκολο για μένα να πω ποια από τις δύο ομάδες θα προκριθεί, αλλά νομίζω πως το πλεονέκτημα το έχει ο Ερυθρός Αστέρας. Αλλά μιλάμε για ποδόσφαιρο, ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος τι θα συμβεί».

Για την κατάκτηση του Κυπέλλου: «Ήταν μία ακόμα τρομερή βραδιά για εμάς. Είμαι χαρούμενος που πήρα ένα ακόμα τρόπαιο με τον Ολυμπιακό. Αξίζαμε το Κύπελλο και μπήκαμε στο ματς με την πρόθεση και τη διάθεση να κερδίσουμε. Όπως αξίζαμε το Κύπελλο έτσι αξίζαμε και το πρωτάθλημα. Σκοράραμε νωρίς και τελειώσαμε το ματς όπως έπρεπε».

Για το γκολ της νίκης: «Είμαι χαρούμενος που σκόραρα το καθοριστικό γκολ. Φυσικά ανταμειφτήκαμε με το τρόπαιο. Δώσαμε τον καλύτερο εαυτό μας. Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου που παλέψαμε μαζί και είχαμε την επιθυμία. Ο Θεός μας αντάμειψε. Λίγο πριν το ξεκίνημα της σεζόν αυτό σήμαινε πολλά για μένα. Με τη βοήθεια του Θεού ελπίζω να έχω πολλές ακόμα πολύ καλές στιγμές μεσα στη χρονιά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την πιθανή κλήση στην Εθνική Σερβίας: «Ειλικρινά ελπίζω να είμαι στις κλήσεις της Εθνικής μου!».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης