Ο Ολυμπιακός παρακολουθεί εκ του σύνεγγυς το ζήτημα που έχει προκύψει με τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση στην Πάσος Φερέιρα που ξεπερνά τα 2 εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο οι Πορτογάλοι ενημέρωσαν ως όφειλαν την Πόρτο, που διατηρεί οψιόν επαναγοράς του 23χρονου Μολδαβού αριστερού αμυντικού.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, αλλά και ο μάνατζέρ του Ντέκο, έχουν δηλώσει στους Πειραιώτες ότι προτιμούν τον Ολυμπιακό, από τη στιγμή που ο Πέδρο Μαρτίνς τον θέλει για βασικό στέλεχος της ενδεκάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αντίθετα η Πόρτο απέκτησε το καλοκαίρι τον Ζαϊντού και έτσι ο Μολδαβός δεν έχει σίγουρη θέση στην άμυνα. Να σημειωθεί ότι οι «Δράκοι» έχουν ισοφαρίσει την πρόταση του Ολυμπιακού και προσπαθούν να πείσουν τον ποδοσφαιριστή πριν το Σάββατο καθώς ολοκληρώνεται η προθεσμίας επαναγοράς.

Εάν τελικά ο Ρέαμπτσιουκ δεν επιλέξει τον Ολυμπιακό, οι Πειραιώτες έχουν στη λίστα τους ως εναλλακτική λύση τον Ντάλμπερτ, που μπορεί να αποκτηθεί ως δανεικός από την Ίντερ, ενώ πιο πίσω βρίσκεται ο Νορβηγός Φρέντρικ Μπιόρκαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης