Το όνομα του Ρούμπεν Σεμέδο βρίσκεται σε περίοπτη θέση στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού για την ενίσχυση στα μετόπισθεν,  ωστόσο όσο περνάει ο καιρός λιγοστεύουν οι πιθανότητες ο παίκτης θα ντυθεί στα «ερυθρόλευκα».

Τις προηγούμενες ημέρες, η περίπτωση του 25χρονου στόπερ είχε  χάσει έδαφος λόγω της απροθυμίας της Βιγιαρεάλ να διαπραγματευτεί στο οικονομικό κομμάτι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πλέον η περίπτωσή του έγινε ακόμη πιο δύσκολη για τους Πειραιώτες, καθώς και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής εξέφρασε την επιθυμία του να συνεχίσει την καριέρα του στην Πορτογαλία.

«Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο αυτή την στιγμή. Την υπόθεση χειρίζεται ο ατζέντης μου. Υπάρχουν πολλές προτάσεις και είναι που με κάνει χαρούμενο γιατί δείχνει ότι έχω κάνει καλή δουλειά.

Προσωπικά, προτιμώ να μείνω στην Πορτογαλία, αλλά αυτή τη στιγμή σκέφτομαι μόνο την ξεκούραση. Νομίζω ότι σε μια ή δύο εβδομάδες θα έχουν κριθεί τα πάντα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος αμυντικός, ο οποίος ανήκει στη Βιγιαρεάλ και αγωνίστηκε ως δανεικός στη Ρίο Άβε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Eπιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης