Ο Κώστας Φορτούνης πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν με τον Ολυμπιακό και, όπως είναι φυσικό, έχει μπει στο στόχαστρο αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων.

Σύμφωνα με το «Sport24 Radio 103,3» η Γουέστ Χαμ φέρεται να έκανε κρούση για την απόκτηση του 26χρονου επιτελικού μέσου, καταθέτοντας πρόταση στην πειραϊκή ΠΑΕ για τον αρχηγό των ερυθρόλευκων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, όπως ακούστηκε στον «αέρα» του συγκεκριμένου ραδιοφωνικού σταθμού η αγγλική ομάδα που έχει ως μπροστάρη στα μεταγραφικά ζητήματα τον Μάριο Ουσίγιος (πρώην τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού) προσφέρει σχεδόν 10 εκατομμύρια ευρώ για τον διεθνή μέσο.

Σύμφωνα με το εν λόγω Μέσο ο Ολυμπιακός δεν έχει απαντήσει ακόμα στη Γουέστ Χαμ στην πρόταση για τον Φορτούνη, ο οποίος, ως γνωστόν, έχει συμβόλαιο με την ελληνική ομάδα μέχρι το 2020 και είναι σε διαδικασία ανανέωσης.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με το τοπικό Μέσο της Βρέμης το «meinwerder» ο Έλληνας διεθνής άσος φέρεται να αποτελεί έναν εκ των βασικών υποψηφίων για να καλύψει το κενό στη Βρέμη, που άφησε η αποχώρηση του Μαξ Κρουζ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης