O Άλαν Πουλίδο αποκάλυψε ότι λόγω της αποχώρησής του από την Τίγκρε με προορισμό τον Ολυμπιακό πριν από περίπου πέντε χρόνια, σταμάτησε να καλείται στην Εθνική ομάδα του Μεξικού.

Ο 28χρονος επιθετικός μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του MLS ανέφερε ότι η άφιξή του στην Τσίβας, πριν καταλήξει τώρα στην Κάνσας, του άνοιξε εκ νέου την πόρτα των «σομπρέρος».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Με τον Τούκα (σ.σ. ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Ρικάρντο Φερέτι) έγινα ένας από τους αγαπημένους του επιθετικούς, αλλά στη θέση αυτή ήταν περίπλοκο γιατί υπήρχε πάντα ενίσχυση από την Ευρώπη ή άλλες χώρες και ήταν δύσκολο να ξεχωρίσω» είπε ο Πουλίδο, που σημείωσε ότι το πέρασμά του από την Ελλάδα τον βοήθησε να παίξει σε σημαντικές διοργανώσεις, παρόλο που παρέμεινε εκτός Εθνικής, εξαιτίας του τρόπου με τον οποίο αποχώρησε από την Τίγκρες:

«Πήγα στον Ολυμπιακό, έναν μεγάλο και σημαντικό σύλλογο. Ήταν πρωταθλητής και συμμετείχε σε Champions και Europa League. Όταν έπαιξα στην Ελλάδα, μου απαγορεύτηκε η συμμετοχή στην Εθνική, γιατί είχα φύγει από την Τίγκρες. Αλλά η Τσίβας μού άνοιξε την πόρτα για να επιστρέψω» πρόσθεσε.

Αυτή την σεζόν, ο Πουλίδο θα κάνει το ντεμπούτο του στο MLS, με την Κάνσας Σίτι, με τον ίδιο να αναφέρει: «Ανέλυσαν όλες τις περιπτώσεις και είδαν σε εμένα έναν χρήσιμο παίκτη. Αυτό με ενθουσίασε και έτσι κατέληξα στην Κάνσας, με την οποία ονειρεύομαι να κερδίσω τίτλους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης