Ως… τελειωμένη υπόθεση παρουσιάζει την μετακίνηση του Ουίλιαν Αράο στον Ολυμπιακό από τη Φλαμένγκο, έγκριτος Βραζιλιάνος δημοσιογράφος.

Ο ίδιος δημοσιογράφος, ο Πάκο Μπελμόντε, που είχε ενημερώσει την περασμένη Πέμπτη (13/8) στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter πως ο Ραφίνια θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Πειραιά, έγραψε σήμερα: «Ο Ουίλιαν Αράο είναι παίκτης του Ολυμπιακού». Και από τη στιγμή που… έπεσε μέσα για τον Ραφίνια, μάλλον θα ξέρει τι λέει και για τον Αράο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Αράο ήταν γνωστό ήδη από χθες (14/8), αλλά όπως προέκυπτε από βραζιλιάνικα ΜΜΕ η πρόταση που κατέθεσαν οι «ερυθρόλευκοι» για τον 27χρονο αμυντικό χαφ δεν άφησε ικανοποιημένη ούτε τη διοίκηση της Φλαμένκο, ούτε τον παίκτη.

 

Έκτοτε, υπήρξαν εξελίξεις και όπως όλα δείχνουν στα «ερυθρόλευκα» θα ντυθούν αυτό το καλοκαίρι δύο πρώην παίκτες της βραζιλιάνικης ομάδας: ο Ραφίνια και ο Αράο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Αράο εξάλλου υπήρξε διακαής πόθος του Πέδρο Μαρτίνς και το καλοκαίρι του 2018, αλλά οι διαπραγματεύσεις δεν είχαν αίσιο τέλος για τον Ολυμπιακό τότε. Ο Μαρτίνς τον ήθελε από τότε στον Πειραιά και φαίνεται πως τον έχει, έστω και με μία… μικρή καθυστέρηση.

Ο Βραζιλιάνος Ουίλιαν Αράο αγωνίζεται στη Φλαμένγκο από το 2016, έχει καταγράψει 169 συμμετοχές και έχει πετύχει 14 γκολ, ενώ έχει μοιράσει και 18 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης