Ο Ολυμπιακός μπορεί να μην έχει εύκολο έργο απέναντι στην Άρσεναλ, για τη φάση των «16» του Europa League, όμως διαθέτει αρκετές πιθανότητες πρόκρισης, κι αυτό το καταθέτει ένας ποδοσφαιριστής που γνωρίζει καλύτερα απ΄ τον καθένα την αγγλική ομάδα, της οποίας μάλιστα υπήρξε αρχηγός και μέχρι πριν από μερικές εβδομάδες παίκτης της.

Ο λόγος για τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, ο οποίος μίλησε στην κάμερα του OLYMPIACOS TV για τις αναμετρήσεις με τους «κανονιέρηδες» κι επισήμανε ότι για να έχει τύχη η νέα ομάδα του, θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένη και να προσεγγίσει ξεχωριστά κάθε ένα από τα δύο παιχνίδια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Σίγουρα είναι κάτι ξεχωριστό, γιατί μέχρι πριν ένα – ενάμιση μήνα ήμουν μαζί τους. Πιστεύω ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Η Άρσεναλ είναι μία πάρα πολύ μεγάλη ομάδα και εμείς θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα δύο παιχνίδια ώστε να έχουμε αρκετές πιθανότητες να επαναληφθεί το περσινό», σχολίασε για την κλήρωση.

Όσο για τις διαφορές της Άρσεναλ σε σχέση με πέρυσι; «Δεν έχει πάρα πολύ μεγάλες, γιατί είναι ο ίδιος προπονητής. Πάνω-κάτω είναι η ίδια ομάδα με 2-3 προσθήκες. Είναι πολλά σημεία, τα οποία πρέπει να προσέξουμε. Η Άρσεναλ είναι μία ομάδα με μεγάλη ποιότητα. Αλλά έχει και σημεία που μπορούμε να τους χτυπήσουμε και να τους κάνουμε ζημιά».

Αναφορικά με τα σημεία που πρέπει να προσέξει ο Ολυμπιακός, ο Μεσσήνιος αμυντικός απάντησε: «Στο ότι το κάθε παιχνίδι θα είναι διαφορετικό. Δηλαδή ότι θα πρέπει να τα δει ως δύο ξεχωριστά ματς. Πιστεύω ότι ο προπονητής έχει στο νου του ήδη την τακτική που θα πρέπει να ακολουθήσουμε και σε συνδυασμό με μία καλή εμφάνιση και με μία καλή μέρα, πιστεύω ότι έχουμε πιθανότητες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης