Την εκτίμησή του ότι ο Γιάννης Αλαφούζος με την τοποθέτηση του στη χθεσινή συνάντηση των «Big 4» παίρνει σαφείς αποστάσεις από τον μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη εξέφρασε ο δημοσιογράφος, Βασίλης Παπαθεοδώρου στην εκπομπή Total Football του Open Tv.

Ο διευθυντής του SDNA τόνισε ότι η στάση που κράτησε ο ισχυρός άνδρας του «τριφυλλιού» και τα όσα είπε στη συγκεκριμένη συνάντηση «επιβεβαιώνουν τις πληροφορίες που υπάρχουν περί τίτλων τέλους στη σχέση του, όπως αυτή φημολογούνταν, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη», τονίζοντας παράλληλα ότι «ο Παναθηναϊκός, βγάζει από πάνω του έναν λεκέ που κουβαλούσε στην ιστορία του τα τελευταία 2,5 χρόνια. Είτε είναι έτσι τα πράγματα είτε δεν είναι, σημασία έχει ότι τον κουβαλούσε, δηλαδή το γεγονός ότι εμφανιζόταν να συντάσσεται με τις θέσεις του Ολυμπιακού».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η τοποθέτηση του Αλαφούζου στη συνάντηση:

«Από το 1993, το μεγαλύτερο πρόβλημα στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι οι διαιτησίες. Και φέτος έχουμε αδικηθεί, έχουμε παράπονα σε κάποιους αγώνες αλλά πρέπει να παραδεχθούμε ότι τη φετινή χρονιά παρατηρείται μια σημαντική βελτίωση. Το VAR έχει βοηθήσει, οι ξένοι διαιτητές έχουν βοηθήσει, η εποπτεία της UEFA έχει συμβάλει και εν τέλει θεωρώ ότι φέτος είναι από τις καλύτερες χρονιές διαιτητικά».

Δείτε το βίντεο με την αποκάλυψη του Βασίλη Παπαθεοδώρου στην εκπομπή Total Football:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης