Στην Τούμπα στρέφονται σήμερα όλα τα φώτα, καθώς στις 19:30 (Novasports 1) θα διεξαχθεί το εξ αναβολής ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, για την 6η αγωνιστική της Super League.

Τις δύο ομάδες χωρίζουν 10 βαθμούς και ως εκ τούτου στο σημερινό τους μπρα-ντε-φερ θέλουν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους η καθεμία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως είναι φυσικό, ο «δικέφαλος» του Βορρά… καίγεται για το «τρίποντο» για να μειώσει τη διαφορά του από την κορυφή και να παραμείνει ζωντανός στη μάχη του τίτλου, αναζητώντας παράλληλα κι ένα μεγάλο αποτέλεσμα που θα τον βοηθήσει αρκετά στον ψυχολογικό τομέα.

Από τη μεριά της η ομάδα του Μάρτινς θα παίξει για τη νίκη, προκειμένου να αυξήσει ακόμα περισσότερο τη διαφορά της από τους Θεσσαλονικείς και να δώσει συνέχεια στο αήττητο σερί της μακριά από το Φάληρο, που τρέχει επί 30 παιχνίδια.

Στο αγωνιστικό σκέλος, το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με τον Ντόουγκλας Αουγκούστο ανατρέπει τα πλάνα του Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος αναμένεται να παρατάξει τον ΠΑΟΚ με 4-3-3.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κάτω από τα δοκάρια θα βρεθεί ο Πασχαλάκης, ο οποίος μπροστά του -από δεξιά προς αριστερά- θα έχει τους Ροντρίγκο, Ίνγκασον, Βαρέλα και Βιεϊρίνια.

Την τριάδα στα χαφ θα αποτελέσουν οι Ελ Καντουρί, Τσιγγάρας και Σβαμπ, στα πλάγια της επίθεσης θα είναι ο Τζόλης και ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, με τον Σφιντέρσκι να παίρνει θέση στην κορυφή.

Στον αντίποδα ο Πέδρο Μαρτίνς θα παρατάξει τον Ολυμπιακό σε σχηματισμό 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Σα, ενώ την τετράδα της άμυνας θα συνθέτουν -από δεξιά προς αριστερά- οι Ραφίνια, Σεμέδο, Μπα και Ρέαμπτσιουκ.

Οι Εμβιλά και Καμαρά θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ, πιο μπροστά θα βρίσκεται ο Φορτούνης, ενώ στα πλάγια της επίθεσης θα ξεκινήσουν οι Βρουσάι και Μασούρας, με τον Ελ Αραμπί να αποτελεί την αιχμή του δόρατος για τον Ολυμπιακό.

Διαιτητής του ντέρμπι θα είναι ο Ιταλός Μίκαελ Φάμπρι, ο οποίος θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του Μάουρο Βιβέντσι και Αλεσάντρο Λο Τσιτσέρο. Ο Τάσος Παπαπέτρου θα είναι τέταρτος, ενώ στο VAR θα είναι ο Ιταλός Τζιανπάολο Καλβαρέζε με βοηθό τον Κωνσταντίνο Τριανταφύλλου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης