Ο Μάρκους Μπεργκ, ως γνωστόν, βρίσκεται στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας του Ολυμπιακού για τη θέση του επιθετικού.

Οι Πειραιώτες έχουν κάνει επίσημη κρούση στον πρώην στράικερ του Παναθηναϊκού, καταθέτοντάς του μία δελεαστική προσφορά, προκειμένου να τον πείσουν να επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα, όπου για τέσσερα χρόνια (2013-2017) έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις με το «τριφύλλι», πριν αποφασίσει να μεταπηδήσει στη Σαουδική Αραβία για λογαριασμό της Αλ Αΐν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πιο συγκεκριμένα, οι «ερυθρόλευκοι» φέρονται να προσφέρουν στον διεθνή Σουηδό στράικερ πάγιες ετήσιες αποδοχές περίπου 1 εκατ. ευρώ, ενώ προβλέπονται και κάποια σημαντικά μπόνους για πρόκριση στους ομίλους του Champions League, κατάκτηση του πρωταθλήματος κ.λπ.

Ο Μπεργκ, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ζήτησε μια μικρή παράταση πριν δώσει την οριστική του απάντηση, καθώς θέλει να ζυγίσει και τα τελευταία δεδομένα προτού πει το μεγάλο «ναι» στους Πειραιώτες, στις τάξεις των οποίων υπάρχει αισιοδοξία ότι θα καταφέρουν να ντύσουν στα «ερυθρόλευκα» τον παίκτη.

Αποχαιρέτησε τη Ρίο Άβε ο Σεμέδο, στην ερυθρόλευκη λίστα ο Ντιέγκο Αντόνιο Ρέγες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάντως, ο Ολυμπιακός παίζει και σε άλλα… ταμπλό, καθώς χρήζει ενίσχυσης και σε άλλες θέσεις, όπως φυσικά στο κέντρο της άμυνάς του.

Ένας από τους παίκτες που βρίσκονται ψηλά στη λίστα των Πειραιωτών για τη θέση του στόπερ είναι ο Σεμέδο, ο οποίος αποχαιρέτησε τη Ρίο Άβε, όπου αγωνίστηκε ως δανεικός από τη Βιγιαρεάλ και πλέον αναμένονται εξελίξεις για το αν θα προχωρήσει ή όχι η περίπτωσή του για τους «ερυθρόλευκους».

«Ένας χρόνος που ξεκίνησε από μια περίπλοκη περίοδο της ζωής μου και τελείωσε σε μία χρονική περίοδο που απολάμβανα περισσότερο στην καριέρα μου ως επαγγελματίας. Το μόνο που έχω να κάνω είναι να ευχαριστήσω τους φίλους μου, τις οικογένειές τους και όλους τους ανθρώπους που είχα στο πλευρό μου. Ευχαριστώ επίσης τη Ρίο Άβε για όλα και ευχαριστώ την Ουέσκα για την ευκαιρία» ανέφερε χαρακτηριστικά στο Instagram ο 26χρονος αμυντικός.

Από εκεί και πέρα, ένα νέο όνομα που φέρεται να εξετάζει ο Ολυμπιακός για το κέντρο της άμυνάς του είναι ο Ντιέγκο Αντόνιο Ρέγες. Ο Μεξικανός στόπερ ανήκει στη Φενέρμπαχτσε και στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στη Λεγανές του Δημήτρη Σιόβα.

Με την τουρκική ομάδα ο 26χρονος διεθνής στόπερ έχει καταγράψει συνολικά 14 συμμετοχές, ενώ στην Πριμέρα Ντιβιζιόν έπαιξε σε μόλις έξι αγώνες.

Το συμβόλαιό του με τη Φενέρμπαχτσε  λήγει σε έναν χρόνο, ενώ άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι ο Μαρτίνς είχε ενδιαφερθεί και το περασμένο καλοκαίρι, όταν είχε μείνει ελεύθερος από την Πόρτο. 

Επιμένουν για Τραμονί οι Γάλλοι

Την ίδια στιγμή στη Γαλλία επιμένουν ότι οι Πειραιώτες έχουν κλείσει τον 19χρονο μεσοεπιθετικό Τραμονί από την Αζαξιό (Β’ Γαλλίας).

Τα ΜΜΕ της χώρας θεωρούν την υπόθεσή του τελειωμένη, αναφέροντας ότι ο παίκτης θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, επισημαίνοντας ότι το συνολικό κόστος της μεταγραφής θα φτάσει τα 2 εκατ. ευρώ.

Από τη μεριά τους πάντως, οι «ερυθρόλευκοι» διαψεύδουν ότι είναι τόσο προχωρημένη η υπόθεσή του. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης