Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον εκτός έδρας αγώνα της 10ης αγωνιστικής της Super League με την ΑΕΚ (21/11, 19:30) συνεχίζεται στου Ρέντη, όπου σήμερα (18/11) τον Πέδρο Μαρτίν και τους παίκτες του επισκέφτηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο πρόεδρος της ομάδας του Πειραιά, αφού πρώτα συνομίλησε με τον Πορτογάλο προπονητή των «ερυθρόλευκων», εν συνεχεία απευθυνόμενος στους παίκτες τόνισε τη σημασία του ματς με την ΑΕΚ, αλλά και αυτού με τη Φενερμπαχτσέ που έπεται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού ζήτησε από τους παίκτες της ομάδας τη νίκη και στα δύο αυτά παιχνίδια: Με την ΑΕΚ για να παραμείνουν μόνοι στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Super League και με τη Φενερμπαχτσέ για να για να βρεθούν μία ανάσα από την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

Πριν ολοκληρώσει την ομιλία του προς τους παίκτες του Ολυμπιακού, ο Βαγγέλης Μαρινάκης τους ευχήθηκε καλή επιτυχία, τους ζήτησε να συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά και εν συνεχεία αποχώρησε.

Στη σημερινή προπόνηση, ο Πέδρο Μαρτίνς είχε δύο ακόμη παίκτες στη διάθεσή του, καθώς χθες το βράδυ (17/11) έφτασαν στην Ελλάδα οι Βάτσλικ και Αγκιμπού μετά τη συμμετοχή τους στα παιχνίδια των εθνικών τους ομάδων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αμφότεροι συμμετείχαν κανονικά στην προπόνηση του Ολυμπιακού, μπαίνοντας στην προετοιμασία για το μεγάλο παιχνίδι της Κυριακής με την ΑΕΚ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης