Στην Αθήνα αφίχθη το πρωί της Κυριακής για λογαριασμό του Ολυμπιακού ο Χένρι Ονιεκούρου, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην ομάδα του Πειραιά.

O Νιγηριανός εξτρέμ έφτασε μαζί με την οικογένειά του λίγο μετά τις 09.30 στο «Ελ. Βενιζέλος», όπου τους υποδέχτηκε από την πλευρά των Πειραιωτών ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ, Νίκος Γαβαλάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 24χρονος άσος θα περάσει από τις απαραιτητες ιατρικές εξετάσεις και ακολούθως θα βάλει την υπογραφή του στο τετραετές συμβόλαιο που του προσφέρει ο Ολυμπιακός.

Οι ετήσιες αποδοχές του στο λιμάνι θα είναι περίπου 2 εκατ. ευρώ, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι για την αγορά του η ομάδα του Πειραιά θα καταβάλλει στη Μονακό ένα ποσό της τάξης των 5 εκατ. ευρώ.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την άφιξή του ο Ονιεκούρου εμφανίστηκε χαρούμενος που θα φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού, ενώ παράλληλα εξέφρασε την πεποίθησή του ότι θα είναι έτοιμος για τα παιχνίδια με τη Λουντογκόρετς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ. Όπως είπα και πριν, θέλω να βοηθήσω την ομάδα για να πετύχει τους στόχους της, να πάρουμε το πρωτάθλημα και να προχωρήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο στην Ευρώπη» ανέφερε αρχικά ο Νιγηριανός, ο οποίος ερωτηθείς στη συνέχεια για το αν θα είναι έτοιμος για τα παιχνίδια απέναντι στη Λουντογκόρετς, είπε:

«Αυτή τη στιγμή είμαι πολύ κουρασμένος, αλλά πιστεύω και ελπίζω ότι θα καταφέρω μέσα από τις προπονήσεις να είμαι έτοιμος για τα παιχνίδια».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης