Αντίστροφα μετρούν στον Ολυμπιακό για τον κρίσιμο αγώνα ρεβάνς με την Άρσεναλ, που θα διεξαχθεί στο Emirates την ερχόμενη Πέμπτη (18/3), για τη φάση του Europa League.

Η υπόθεση πρόκριση στους «8» της διοργάνωσης έχει γίνει αρκετά δύσκολη, μετά το 3-1 υπέρ των Λονδρέζων στον πρώτο αγώνα, στο «Γ. Καραϊσκάκης». Σε αυτή την υπερπροσπάθεια από την πλευρά του Ολυμπιακού, ο Πέδρο Μαρτίνς φαίνεται πως θα έχει στη διάθεσή του τον Ουσεϊνού Μπα, αφού ο τελευταίος προπονήθηκε κανονικά σήμερα, Τρίτη (16/3). Αντίθετα νοκ άουτ έχουν τεθεί οι Χασάν και Βαλμπουενά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Μπα δεν αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη μέση και ο Πορτογάλος τεχνικός, Πέδρο Μαρτίνς, προσανατολίζεται να τον ξεκινήσει βασικό στο Emirates δίπλα στον Σωκράτη Παπασταθόπουλο στο κέντρο της άμυνας, με τον Γιαν Εμβιλά να επιστρέφει στη μεσαία γραμμή.

Δυσάρεστη είναι η εξέλιξη όσον αφορά τους Ματιέ Βαλμπουενά και Αχμέντ Χασάν, οι οποίοι τραυματίστηκαν στο ματς με την ΑΕΛ για την 26η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Super League.

Αμφότεροι δεν κατάφεραν να προπονηθούν, θα δοκιμάσουν και αύριο (17/3), αλλά όλα δείχνουν πως δεν προλαβαίνουν τη ρεβάνς με την Άρσεναλ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτός αναμένεται να είναι και ο Ρούμπεν Σεμέδο παρά την επιθυμία του να αγωνιστεί, την οποία και έχει εκφράσει στον Πέδρο Μαρτίνς. Στον Ολυμπιακό δεν θέλουν να πάρουν ρίσκο, όπως και στις περιπτώσεις των Αβραάμ Παπαδόπουλου και Μάριο Βρουσάι.

H αποστολή της ομάδας του Πειραιά θα αναχωρήσει το μεσημέρι της Τετάρτης (17/3) για το Λονδίνο, αφού νωρίτερα η ομάδα θα προπονηθεί επί ελληνικού εδάφους και ο Μαρτίνς θα ανακοινώσει την αποστολή.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης