Ο Ολυμπιακός επικράτησε 3-0 του Πανιώνιου στο «Γ. Καραϊσκάκης» σε παιχνίδι για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Το σκορ άνοιξε στο 25’ ο Φορτούνης, ενώ στο 72’ ο Μπουχαλάκης ανέβασε το δείκτη του σκορ. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Ντοσεβί.

Πατήσατε εδώ και δείτε τα γκολ του αγώνα

Ο Ολυμπιακός από την αρχή του αγώνα πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων και την κατοχή της μπάλας η οποία άγγιξε το 80-20%. Ο Φορτούνης στο 25’ πήρε την μπάλα από το γύρισμα του Ντουρμάζ και αφού έκανε κοντρόλ, πλάσαρε στην κίνηση και άνοιξε το σκορ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Πανιώνιος αντέδρασε και τρία λεπτά μετά έφτασε κοντά στην ισοφάριση, όταν ο Μπουμάλ με προβολή από καλή θέση δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Η μεγαλύτερη ευκαιρία του Πανιωνίου χάθηκε στο 52’ όταν ο Ρομπέρτο έδιωξε δύσκολα το σουτ του Μπακασέτα μετά από λάθος του Σιόβα.
΄
Οι «ερυθρόλευκοι» που σε γενικές γραμμές είχαν καλή εικόνα, αλλά δεν φόρτσαραν, πέτυχε το 2-0 στο 72’. Ο Μπουχαλάκης με σουτ έξω από την περιοχή σκόραρε, αφού η μπάλα κόντραρε στον Χατζηισαΐα και κατέληξε στα δίχτυα του Παπαδόπουλου.

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ντοσεβί έκανε το 3-0 με ωραίο σουτ στη γωνία του Παπαδόπουλου και έτσι έγραψε τον επίλογο του αγώνα.

Ολυμπιακός – Πανιώνιος 3-0 (Novasports 1)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γκολ: 25′ Φορτούνης, 72′ Μπουχαλάκης, 90′ Ντοσεβί

Κίτρινες κάρτες: Μασουακού – Μπακασέτας

Κόκκινες κάρτες:

Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Μιλιβόγιεβιτς, Ντα Κόστα, Φορτούνης (87′ Ντοσεβί), Μπουχαλάκης, Φινμπόγκασον (69′ Χάρα), Ελαμπντελαουί, Ντουρμάζ, Σιόβας, Μασουακού, Πάρντο (75′ Σεμπά).

Πανιώνιος: Παπαδόπουλος, Οικονόμου, Μπακασέτας (77′ Καθάριος), Μπουμάλ, Αργυρόπουλος, Χατζηισαϊας, Κόρμπος, Μασούρας, Σιώπης (65′ Μητρόπουλος), Ρισβάνης, Ντουρμισάι (65′ Ανσαριφάρντ).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης