Ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του στη Super League για την αγωνιστική περίοδο 2019-20 με τον κυριακάτικο αγώνα του κόντρα στην ΑΕΚ, που θα διεξαχθεί στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», για την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ.

Δεδομένου ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ήδη κατακτήσει τον τίτλο, μετά τον αγώνα με τον «Δικέφαλο» θα ακολουθήσει η φιέστα για το 45ο πρωτάθλημα στην ιστορία του συλλόγου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γι’ αυτόν τον λόγο ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, συμπεριέλαβε στην αποστολή για τον αυριανό αγώνα και τους 30 ποδοσφαιριστές της ομάδας, ακόμη και αυτούς που δεν μπορούν να αγωνιστούν, όπως ο Χιλάλ Σουντανί, ο οποίος υπέστη τον Φεβρουάριο ρήξη χιαστών στο δεξί γόνατο.

Η αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα με την ΑΕΚ συγκροτείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Σα, Καραργύρης, Αλέν, Τζολάκης, Ελαμπντελαουί, Γκασπάρ, Τοροσίδης, Παπαδόπουλος, Μπα, Σισέ, Σεμέδο, Μαρτίνης, Τσιμίκας, Ξενιτίδης, Καφού, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Μπέλιτς, Γκιλιέρμε, Ραντζέλοβιτς, Μασούρας, Λοβέρα, Χριστοδουλόπουλος, Σουντανί, Μπρούνο, Φορτούνης, Βαλμπουενά, Σουρλής, Χασάν, Ελ Αραμπί.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης