Ο Ολυμπιακός συμφώνησε για νέο συμβόλαιο με τον Ρούμπεν Σεμέδο (μέχρι το 2024 έναντι 1.2 εκατ. ευρώ ετησίως) και την επιβεβαίωση έκανε ο προπονητής του στην πειραϊκή ομάδα, Πέδρο Μαρτίνς, μιλώντας στον πορτογαλικό Τύπο.

«Πραγματοποιήθηκε η επιθυμία του ποδοσφαιριστή. Είναι παίκτης με εξαιρετική ποιότητα. Ανανέωσε επειδή το ήθελε, ανανέωσε επειδή έχει τη δυνατότητα να αγωνίζεται στο Champions League. Ανανέωσε επειδή στο χρόνο που προηγήθηκε εξελίχθηκε πολύ. Είναι χαρούμενος και γνωρίζει ότι έχει χρυσή ευκαιρία να βρεθεί στο Euro», δήλωσε ο Μαρτίνς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ίβηρας προπονητής ρωτήθηκε, επίσης, για το επικείμενο εκτός έδρας παιχνίδι με την Πόρτο, στο Champions League. «Όλες οι ομάδες έχουν τις προοπτικές να πετύχουν τον στόχο τους. Ο όμιλος είναι ανταγωνιστικός και ομοιογενής. Βλέπω τον Ολυμπιακό καλά προετοιμασμένο, αλλά βλέπω και την Πόρτο να κάνει εξαιρετικό παιχνίδι στο Μάντσεστερ. Επομένως, πιστεύω ότι θα γίνει ένα καλό ματς, το οποίο μπορεί να κερδίσει οποιαδήποτε ομάδα», απάντησε.

Μιλώντας για τη νίκη επί της Μαρσέιγ στην πρεμιέρα των ομίλων, υπογράμμισε ότι «είναι σημαντικό να ξεκινάς καλά στο Champions League. Είναι σύντομη διοργάνωση με έξι ματς στους ομίλους, από την οποία προκρίνονται οι δύο πρώτοι του κάθε γκρουπ. Αγωνιστήκαμε τις προάλλες και ήδη προετοιμαζόμαστε για το επόμενο παιχνίδι, απέναντι στην Πόρτο».

Όσο για το ελληνικό πρωτάθλημα; «Υπάρχουν ομάδες υψηλής ποιότητας εδώ. Ο ΠΑΟΚ απέκλεισε πρόσφατα την Μπενφίκα στο Champions League, δεν είμαστε μόνοι. Όχι, δεν είναι εύκολο το πρωτάθλημα στην Ελλάδα, αν το νομίζετε. Είναι πολύ ανταγωνιστικό και περίπλοκο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης