Το βραβείο του ΜVP της 32ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League παρέλαβε σήμερα ο Tσόρι Ντομίνγκες, για την απόδοσή του στο εκτός έδρας παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο.

Ο Αργεντίνος άσος πήρε το βραβειο από τον αντιπρόεδρο του πειραϊκού συλλόγου, Σάββα Θεοδωρίδη, ο οποίος δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος σήμερα, γιατί τιμώ έναν από τους μεγαλύτερους παίκτες που έχουν έρθει στην Ελλάδα, τον Τσόρι, το πιο αγαπητό παιδί, έναν κύριο, έναν οικογενειάρχη, ένα “κόσμημα” για την ολυμπιακή οικογένεια. Εύχομαι να μείνει μέχρι να τελειώσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, γιατί πραγματικά το αξίζει. Είναι πολύ μεγάλη η αξία του και σαν άνθρωπος».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά του ο πολύπειρος άσος δήλωσε: «Σας ευχαριστώ πολύ για τα λόγια. Είναι πολύ σημαντικό που τα ακούω από εσάς. Με τιμούν πολύ. Ευχαριστώ πολύ για το βραβείο. Θέλω να το μοιραστώ με τους συμπαίκτες μου, γιατί εκείνοι είναι που με βοήθησαν για να το αποκτήσω. Να το μοιραστώ και με την οικογένειά μου, αλλά και με την οικογένεια του Ολυμπιακού».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης