Ο Πέδρο Μαρτίνς την Πέμπτη έβαλε την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο που του πρόσφερε ο Ολυμπιακός και θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας για ακόμα δύο χρόνια.

Σήμερα έγιναν γνωστές κάποιες από τις λεπτομέρειες του deal των δύο πλευρών, όπως το ύψος των απολαβών του Πορτογάλου τεχνικού, οι οποίες θα αυξηθούν στις 900.000 ετησίως (λάμβανε περίπου 500.000 ευρώ).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι στο νέο συμβόλαιο του 50χρονου τεχνικού συμπεριελήφθησαν και μπόνους για επίτευξη στόχων.

Σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός τη νέα σεζόν κατακτήσει το πρωτάθλημα τότε θα λάβει πριμ 600.000 ευρώ, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι κατόπιν επιθυμίας του ίδιου του Μαρτίνς μπήκαν στο συμβόλαιο πριμ σε περίπτωση κατάκτησης του Europa League, αλλά και του Champions League.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ανάμεσα στις δύο πλευρές συμφωνήθηκε ότι, στην περίπτωση ενδιαφέροντος για τον Πορτογάλο προπονητή από άλλη ομάδα, τότε αυτή θα πρέπει να καταβάλει το ποσό των τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ στους «ερυθρόλευκους» για να ανάψουν το πράσινο φως για την αποχώρησή του από τον  σύλλογο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης