Οριστικοποιήθηκαν οι ώρες διεξαγωγής των δύο αγώνων του Ολυμπιακού με την Μπέρνλι για τα play off του Europa League. Το πρώτο ματς στο γήπεδο Καραϊσκάκη θα διεξαχθεί την ερχόμενη Πέμπτη (23/8) στις 21:00 και η ρεβάνς την αμέσως επόμενη Πέμπτη (30/8) στις 21:45.

Η αγγλική ομάδα ήδη θέλησε να μπει στους ρυθμούς αυτών των αγώνων και στο twitter έγραψε «Kalimera» με βίντεο το γκολ της πρόκρισης απέναντι στην τουρκική Μπασακσεχίρ.

Συγχαρητήρια επιστολή του Γραμμένου σε Ολυμπιακό

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως έκανε στις περιπτώσεις της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ για την πρόκρισή τους στα πλέι-οφ του Champions League, έτσι και στην περίπτωση του Ολυμπιακού που νίκησε δύο φορές την Λουκέρνη και προκρίθηκε στα play off του Europa League, ο πρόεδρος της ΕΠΟ Βαγγέλης Γραμμένος, έστειλε συγχαρητήρια επιστολή στον πρόεδρο της πειραϊκής ΠΑΕ Γιάννη Μώραλη. Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Κύριε Πρόεδρε,

Εκ μέρους της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, σας εκφράζω τα θερμά συγχαρητήρια μας για την πρόκριση της ομάδας σας στα play off του Europa League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά και την επιτυχή προσπάθεια του Ολυμπιακού, τρεις εκπρόσωποι του ελληνικού ποδοσφαίρου διεκδικούν πλέον με ιδιαίτερες αξιώσεις τη συμμετοχή τους στους ομίλους των δυο μεγάλων ευρωπαϊκών διασυλλογικών διοργανώσεων και συνεισφέρουν καθοριστικά, ώστε να αλλάξει η αγωνιστική εικόνα και να βελτιωθεί η διεθνής θέση του ποδοσφαίρου μας.

Θερμά συγχαρητήρια και εύχομαι ανάλογη επιτυχία και στις επικείμενες υποχρεώσεις της ομάδας σας στην ίδια διοργάνωση.

Ο πρόεδρος της Ε.Ε. της ΕΠΟ

Ευάγγελος Γραμμένος».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης