Τυχερός μέσα στην ατυχία του φαίνεται ότι στάθηκε ο Τόμας Βάτσλικ, ο οποίος ως γνωστόν τραυματίστηκε στο χθεσινό παιχνίδι της Τσεχία με αντίπαλο το Βέλγιο.

Πιο συγκεκριμένα, ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 14ο λεπτό του αγώνα με τους «κόκκινους διαβολους», καθώς ο Ρομέλου Λουκάκου τον πάτησε πολύ άσχημα μόλις στο 21ο δευτερόλεπτο της αναμέτρησης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με το ερυθρόλευκο ρεπορτάζ ο έμπειρος γκολκίπερ απέφυγε τα χειρότερα καθώς οι πρώτες εξετάσεις δείχνουν ότι δεν έχει υποστεί κάταγμα στο κάτω μέρος του ποδιού, κοντά στα δάκτυλα, εκεί δηλαδή, όπου τον πάτησε ο αστέρας της Τσέλσι.

Πάντως τα πάντα αναφορικά με τον τραυματισμό του Βάτσλικ θα ξεκαθαρίσουν την Τρίτη.

Η ομοσπονδία της Τσεχίας ανακοίνωσε ότι ο έμπειρος γκολκίπερ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στην Ουκρανία και αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρόβλημα μετατοπίζεται πλέον και στον Ολυμπιακό, αφού το Σαββατοκύριακο ξεκινά το ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ την άλλη εβδομάδα οι Πειραιώτες παίζουν με την Αντβέρπ στο Europa League, διοργάνωση στην οποία έχουν δηλώσει δύο τερματοφύλακες, τον Βάτσλικ και τον Τζολάκη.

Επικοινώνησαν με Καμαρά στον Ολυμπιακό

Ανησυχία προκάλεσε στις τάξεις του Ολυμπιακού το πραξικόπημα που σημειώθηκε στη Γουϊνέα και έχει εγκλωβίσει τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, οι οποίοι είχαν υποχρεώσεις με την εθνική τους ομάδας.

Ο λόγος για τους Μαντί Καμαρά, Αγκιμπού Καμαρά και Μαμαντού Κανέ που παραμένουν στην πατρίδα τους και επρόκειτο σήμερα να δώσουν φιλικό με το Μαρόκο (που δεν έχει κληθεί ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί).

Όπως έγινε γνωστό, οι ειδικές δυνάμεις της Γουινέας υποστήριξαν σήμερα ότι συνέλαβαν τον πρόεδρο της χώρας Άλφα Κοντέ και «κατήργησαν» τους θεσμούς.

Σύμφωνα με σημερινά ρεπορτάζ του αθλητικού Τύπου, άνθρωποι του Ολυμπιακού επικοινώνησαν με τον Μαντί Καμαρά που βρίσκεται με τους άλλους δύο «ερυθρόλευκους» άσους στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή της εθνική ομάδας και ενημέρωσε πως βρίσκονται μακριά από το Προεδρικό Μέγαρο που υπάρχουν συγκρούσεις.

Ωστόσο, όπως αναφέρει το sport-fm παραμένει άγνωστο πότε και υπό ποιες συνθήκες θα μπορέσουν να φύγουν από τη Γουϊνέα για να επιστρέψουν στην Ελλάδα και να ενσωματωθούν στις υποχρεώσεις των πρωταθλητών.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης