Επιστολή διαμαρτυρίας στην ΚΕΔ απέστειλε την Πέμπτη η ΠΑΕ Ολυμπιακός, με αφορμή τη διαιτησία του Τσαγκαράκη στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Πιο συγκεκριμένα, οι «ερυθρόλευκοι» μέσω αυτής διαμαρτύρονται για τα σφυρίγματα του Χανιώτη ρέφερι αλλά και τη χρήση του VAR από τον Σέζο, ο οποίος δεν ειδοποίησε τον διαιτητή στη φάση του χτυπήματος που δέχθηκε στο πρόσωπο ο Σα από τον Μουνιέ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη επιστολή, εκτός από τους υπευθύνους της ΚΕΔ (Περέιρα, Μάριν, Λίντμπεργκ), κοινοποιήθηκε και στον άνθρωπο της FIFA στην Ελλάδα, τον Πετρ Φούσεκ, όπως επίσης και στην  εισαγγελία εγκλημάτων διαφθοράς.

Οι ιθύνοντες των Πειραιωτών περιγράφουν αναλυτικά τις αποφάσεις του διαιτητή Τσαγκαράκη στο ματς με τους Αγρινιώτες και ζητούν τις δέουσες -σύμφωνα με τον ίδιους- τιμωρίες.

Μάλιστα ο Ολυμπιακός στον επίλογο της επιστολής του αναφέρει ότι «επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμο δικαίωμά του αν δεν τιμωρηθούν οι δύο διαιτητές».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης