Χωρίς τον Ρούμπεν Σεμέδο, τον οποίο ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε να ξεκουράσει, θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός εναντίον του Άρη, το βράδυ της Κυριακής (14/06, 21:30), στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των play off της Super League.

Ο Πορτογάλος τεχνικός των Πειραιωτών είχε δείξει τις προθέσεις του εδώ και μέρες για τον συμπατριώτη του και τελικά τον άφησε εκτός αποστολής για το ματς με τους Θεσσαλονικείς στο Καραϊσκάκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται ότι ο Σεμέδο τις προηγούμενες ημέρες μετέβη στην πατρίδα του για να βρεθεί στην κηδεία της νονάς του, την οποία είχε σαν μητέρα του, αφού τον μεγάλωσε.

Η προετοιμασία των Πειραιωτών για τον αγώνα με τους «κίτρινους» ολοκληρώθηκε το Σάββατο (13/06) χωρίς κάποιο απρόοπτο, με τον Μαρτίνς ν΄ ανακοινώνει την 22μελή αποστολή μετά την προπόνηση.

Εκτός του Σεμέδο απουσιάζουν και οι Χριστοδουλόπουλος, Σουντανί και Μορ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Σα, Αλέν, Τζολάκης, Ελαμπντελαουί, Γκασπάρ, Τοροσίδης, Παπαδόπουλος, Μπα, Σισέ, Τσιμίκας, Καφού, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Γκιλιέρμε, Ραντζέλοβιτς, Μασούρας, Λοβέρα, Μπρούνο, Βαλμπουενά, Φορτούνης, Χασάν, Ελ Αραμπί.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης