Κάτοικοι Πειραιά θα δηλώνουν για τουλάχιστον τέσσερα χρόνια ακόμα τόσο ο Δημήτρης Σιόβας όσο και ο Ανδρέας Σάμαρης, καθώς υπέγραψαν νέα συμβόλαια με τον Ολυμπιακό μέχρι το 2018.

Οι δύο διεθνείς ποδοσφαιριστές επέκτειναν πρόωρα τη συνεργασία τους με τους πρωταθλητές Ελλάδας για επιπλέον δύο χρόνια σε σχέση με τα προηγούμενα συμβόλαιά τους, τα οποία έληγαν το 2016.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται ότι ο Σιόβας αγωνίζεται στον Ολυμπιακό τα τελευταία δύο χρόνια, ενώ ο Σάμαρης, αν και αποκτήθηκε από τον Πανιώνιο το 2012, έμεινε μία σεζόν δανεικός στη Νέα Σμύρνη και εντάχθηκε πέρυσι στο ρόστερ των Πειραιωτών, κλέβοντας τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις του.

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Ανδρέα Σάμαρη και Δημήτρη Σιόβα, μέχρι το 2018», ανέφερε η λιτή ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Οι δηλώσεις των παικτών μετά την ανανέωση

Μετά την ανανέωση του συμβολαίου του ο Ανδρέας Σάμαρης τόνισε: «Θέλω να ευχαριστήσω τη Διοίκηση του Ολυμπιακού και τον Πρόεδρο κ. Βαγγέλη Μαρινάκη. Με την ανανέωση του συμβολαίου μου δείχνουν έμπρακτα την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπό μου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν συνεχεία επισήμανε ότι «…θέλω να ευχαριστήσω παράλληλα τους συμπαίκτες μου. Μέσω της συνεργασίας μου με εκείνους έγινα καλύτερος και κατάφερα να φτάσω σε αυτή την ανανέωση του συμβολαίου μου. Θέλω να ευχαριστήσω και τον προπονητή μου, τον κ. Μίτσελ, ο οποίος την περασμένη αγωνιστική περίοδο μου έδωσε την ευκαιρία και τη δυνατότητα να αγωνιστώ σε υψηλό επίπεδο. Θέλω, φυσικά, να ευχαριστήσω τον κόσμο της ομάδας. Από την πρώτη μου χρονιά στον Ολυμπιακό, η οποία πάντα είναι δύσκολη, για κάθε ποδοσφαιριστή, μου έδειξε τη στήριξή του και την αγάπη του».

Καταλήγοντας ο νεαρός μέσος δήλωσε: «Η υπόσχεσή μου είναι ότι θα δώσω ακόμη περισσότερα μέσα στο γήπεδο, σε κάθε αγώνα, αλλά και καθημερινά, στην προπόνηση. Χρειάζεται πολλή και σκληρή δουλειά, ώστε να ζήσουμε ακόμη μεγαλύτερες στιγμές με τον Ολυμπιακό. Ώστε οι φίλαθλοί μας να είναι διαρκώς ολοένα και πιο περήφανοι για την αγαπημένη τους ομάδα».

Ο Δημήτρης Σιόβας, από την πλευρά του, μετά την ανανέωση του συμβολαίου του τόνισε: «Ευχαριστώ τη Διοίκηση του Ολυμπιακού και τον Πρόεδρο, κ. Μαρινάκη, γιατί με στηρίζουν συνεχώς. Όπως με στηρίζει και ο κόσμος, τον οποίο επίσης ευχαριστώ.

Με πίστεψαν από την πρώτη στιγμή και η ανανέωση του συμβολαίου μου είναι μία ακόμη τρανή απόδειξη του πόσο κοντά μου είναι ο Ολυμπιακός. Μαζί με τους συμπαίκτες μου θέλω να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε διαρκώς».

Καταλήγοντας ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός ανέφερε: «Ήταν κάτι πολύ εύκολο για εμένα να προχωρήσω άμεσα σε αυτή την ανανέωση και θέλω να συνεχίσω να προσφέρω στον Ολυμπιακό, για να πετυχαίνουμε τους στόχους μας στην Ελλάδα και την Ευρώπη και να κρατάμε την ομάδα μας στην κορυφή».

Μεγαλώνει η γαλλική παροικία στο λιμάνι

Έναν ακόμη, τρίτο Γάλλο, ετοιμάζεται να προσθέσει στο έμψυχο δυναμικό του ο Ολυμπιακός. Μετά την ανακοίνωση της απόκτησης του Ερίκ Αμπιντάλ και τη συμφωνία με τον Αρτούρ Μαζουακού που αναμένεται ν’ ανακοινωθεί αύριο, οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση του δεξιού εξτρέμ Ματιέ Ντοσεβί.

Ο 26χρονος Γάλλος με καταγωγή από το Τόγκο έχει γεννηθεί στις 12 Φεβρουαρίου 1988, έχει ύψος 1.72 και υπήρξε ηγέτης της Βαλανσιέν την τελευταία τετραετία, φορώντας το Νο 10. Μετά τον υποβιβασμό της Βαλανσιέν, όμως φέτος, ο Ντοσεβί έμεινε ελεύθερος.

 Τη χρονιά που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε σε 31 ματς του γαλλικού Πρωταθλήματος και πέτυχε 4 γκολ στο ενεργητικό του, παίζοντας ως βασικός στα 22 παιχνίδια. Είχε σκοράρει και σε φιλικό με τον Παναθηναϊκό το περασμένο καλοκαίρι, στο 4-0 της Βαλανσιέν επί των «πρασίνων».

Ο Ματιέ Ντοσεβί πήρε μεταγραφή για τη Βαλανσιέν το 2010 και συνολικά είχε με τη φανέλα της 111 συμμετοχές και 10 γκολ στο «Σαμπιονά». Ξεκίνησε στα τμήματα υποδομής της Τουρ (1998-2005) και στη συνέχεια μετακινήθηκε στη Λε Μαν (2005-2010, 44 συμμετοχές/6 γκολ).

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης