Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος «διαζυγίου» ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τρίτης, καθώς η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Γιάγια Τουρέ, επισημαίνοντας ότι ο Ιβοριανός μέσος αποχωρεί σαν φίλος από τους «ερυθρόλευκους».
Ο 35χρονος άσος επέστρεψε μετά από 13 χρόνια στους Πειραιώτες τον περασμένο Σεπτέμβριο, ωστόσο η δεύτερή του θητεία στην ελληνική ομάδα ολοκληρώθηκε πρόωρα, καθώς ο έμπειρος άσος δεν μπόρεσε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Πέδρο Μαρτίνς.
Ο Τουρέ πρόλαβε να αγωνιστεί μόλις σε πέντε παιχνίδια του Ολυμπιακού (δύο στο πρωτάθλημα, ισάριθμα στο Europa League και ένα στο Κύπελλο), καταγράφοντας μόλις 222 λεπτά συμμετοχής με τους «ερυθρόλευκους».

H σχετική ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και ο Γιάγια Τουρέ θα ήθελαν να ανακοινώσουν στους φιλάθλους της ομάδας, ότι αποφάσισαν, από κοινού, τον τερματισμό της συνεργασίας τους.

Ο Γιάγια είναι και θα παραμείνει ένα σημαντικό μέλος της οικογένειας του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και έχει σημαδέψει την ιστορία του Συλλόγου. Ο Ολυμπιακός τον ευχαριστεί για όλα όσα προσέφερε στην ομάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Γιάγια θα παραμείνει αφοσιωμένος στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και εύχεται στην ομάδα να επιτύχει όλους τους στόχους της. Φεύγει ως φίλος και οι πόρτες του Συλλόγου θα είναι πάντα ανοιχτές γι’ αυτόν.

Οι δρόμοι μας σίγουρα θα ξανασυναντηθούν».

Eπιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης