Ο Φράνκο Χάρα αποτελεί, όπως αναμενόταν άλλωστε, το πρώτο «χτύπημα» του Ολυμπιακού στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, καθώς οι Πειραιώτες το Σάββατο ανακοίνωσαν κι επίσημα την απόκτηση του Αργεντινού άσου.

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Φράνκο Χάρα» ανέφερε η λιτή ανακοίνωση των «ερυθρόλευκων» για τον 27χρονο άσο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν και οι ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν την απόκτηση του Αργεντινού επιθετικού χωρίς να προχωρήσουν σε περισσότερες λεπτομέρειες, φαίνεται πως ο παίκτης υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας έως το καλοκαίρι του 2017, ενώ οι πρωταθλητές για να τον κάνουν δικό τους δαπάνησαν ένα ποσό κοντά στο 1,5 εκατ. ευρώ.

Λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του τον Ολυμπιακό, ο Χάρα έκανε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, όπου εξέφρασε την ικανοποίησή του που πλέον είναι μέλος των Πειραιωτών.

Παράλληλα ευχαρίστησε όσους τον εμπιστεύτηκαν, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι θα δώσει τα πάντα μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ώστε να πετύχει τους στόχους της η ομάδα και να κάνει χαρούμενο τον κόσμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Θα ήθελα να πω σε όλους τους φιλάθλους μας ότι είμαι πολύ ευτυχισμένος που πλέον αποτελώ μέλος αυτού του συλλόγου. Τους ευχαριστώ πολύ που με εμπιστεύτηκαν. Αυτό με κάνει να νιώθω πολύ πιο ήρεμος και υπόσχομαι να τα δώσω όλα στον αγωνιστικό χώρο για το καλό του συλλόγου και για την ευτυχία του κόσμου» ανέφερε ο 27χρονος άσος στο σάιτ της ΠΑΕ.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης