Η ισοπαλία (1-1) με τον Άρη δεν σήμανε μόνο απώλεια βαθμών για τον Ολυμπιακό, αλλά κυρίως την απώλεια δύο παικτών του, των Βρουσάι και Παπασταθόπουλου, οι οποίοι τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια του ματς, στο «Γ. Καραϊσκάκης», της 23ης αγωνιστικής της Super League. Εκτός αγώνα είχε μείνει ο Μπρούμα λόγω ενοχλήσεων.

Λίγες ώρες, αφού ο Μάριο Βρουσάι διεγνώσθη με ρήξη έσω μηνίσκου και διάταση έσω πλαγίου στο γόνατο, η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε πως ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος υπέστη κάκωση – διάστρεμμα δεξιάς ακρωμιοκλειδικής άρθρωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Έλληνας στόπερ θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει να είναι έτοιμος στον δεύτερο αγώνα με την Αϊντχόφεν, επί ολλανδικού εδάφους, το οποίο είναι προγραμματισμένο για την ερχόμενη Πέμπτη (25/2, 22:00), στο πλαίσιο της φάσης των «32» του Europa League. O Σωκράτης Παπασταθόπουλος ξεκίνησε άμεσα θεραπευτική αγωγή και το ιατρικό τιμ θα εξετάζει τη βελτίωση της κατάστασής του μέρα με την ημέρα, με τον Πέδρο Μαρτίνς να είναι αποφασισμένος να περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή τον Παπασταθόπουλο.

Δεδομένη είναι η συμμετοχή του Αρμίντο Μπρούμα στη ρεβάνς με την Αϊντχόφεν.

Υπενθυμίζεται πως ο Μάριο Βρουσάι θα υποβληθεί την Τρίτη (23/2) σε αρθροσκόπηση, μετά την οποία θα γίνει γνωστό το διάστημα που θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης