Το εμφατικό πέρασμα του Ολυμπιακού με 4-0 από τη Λαμία το βράδυ της Κυριακής (12/1), άφησε πίσω του «σημάδια» για τους «ερυθρόλευκους», καθώς προέκυψε θέμα τραυματισμού με τον Γιασίν Μπενζιά, ο οποίος τέθηκε νοκ-άουτ με θλάση στον τετρακέφαλο του αριστερού ποδιού του.

Ο Γαλλοαλγερινός μέσος, που αποχώρησε στο 64ο λεπτό του αγώνα με τους «κυανόλευκους», δίνοντας τη θέση του στον Λοβέρα, εξετάστηκε το πρωί της Δευτέρας (13/1) από τον γιατρό του Ολυμπιακού, Χρήστο Θέο, όπου διαπιστώθηκε η θλάση α’ βαθμού στον τετρακέφαλο και πιο συγκεκριμένα, στον ισχνό μυ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Μπενζιά, ξεκίνησε άμεσα θεραπείες για να ξεπεράσει το πρόβλημα και υπολογίζεται πως θα μείνει εκτός πλάνων του Πέδρο Μαρτίνς έως και δύο εβδομάδες. Αυτό σημαίνει πως θα χάσει δεδομένα τους αγώνες πρωταθλήματος με Άρη (19/1) και ΟΦΗ (22/1), ενώ είναι εξαιρετικά αμφίβολη η παρουσία του (και) στο ντέρμπι της 26ης Ιανουαρίου με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (26η αγωνιστική).

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού είχαν ρεπό τη Δευτέρα (13/1) και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις το απόγευμα της Τρίτης (14/1). Μετά το τέλος του προγράμματος, ο Μαρτίνς θα ανακοινώσει και την αποστολή για τη ρεβάνς Κυπέλλου της Τετάρτης (15/1, 19:30) με την Καλαμάτα στο «Γ. Καραϊσκάκης».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης