Μόλις λίγα λεπτά μετά την υπογραφή του Ντανιέλ Ποντένσε στη Γουλβς, η ιστοσελίδα της αγγλικής ομάδας φιλοξένησε την πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης των «λύκων», με τον πρώην άσο του Ολυμπιακού να υπογραμμίζει ότι με την μεταγραφή αυτή έκανε το όνειρό του πραγματικότητα.

«Πρώτα απ ‘όλα, ευχαριστώ όλους τους φιλάθλους της Γουλβς για τα διάφορα μηνύματα υποστήριξης που έχω λάβει. Μπορώ να περιγράψω τον εαυτό μου ως έναν γρήγορο, βιρτουόζο και παίκτη με στόχους. Θέλω να παίζω όσο το δυνατό περισσότερο, να σημειώνω γκολ και να βοηθήσω την ομάδα μου με γκολ και ασίστ. Θα ήθελα να προκριθούμε στο Champions League, είναι ένας στόχος που μπορούμε να καταφέρουμε και σε κάθε περίπτωση ελπίζω να έχουμε καλύτερη σεζόν από πέρυσι» είπε ο Πορτογάλος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος από την ένταξή μου στην Γουλβς. Ήταν πάντα ένα παιδικό όνειρο μου να παίξω στην Premier League και βλέπω τώρα αυτή τη μεταγραφή ως ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Η Γουλβς είναι μια ομάδα με ένα μεγάλο σχέδιο, με φιλόδοξους στόχους για το μέλλον. Είμαι χαρούμενος και δεν βλέπω την ώρα να συναντήσω πρώην συμπαίκτες με τους οποίους είχα τη χαρά να παίζω στο παρελθόν και ελπίζω να γνωρίσω μεγάλη επιτυχία και εδώ. Η επανένωση με πρώην συμπαίκτες ήταν ένας από τους λόγους που επέλεξα την Γουλβς. Φυσικά, μίλησα με τον Ρουί (Πατρίτσιο), αλλά γνωρίζω πολύ καλά τον Ρούμπεν (Νέβες), τον (Ντιόγκο) Ζότα και τον (Ζοάο) Μουτίνιο. Νομίζω ότι αυτό θα είναι μια μεγάλη βοήθεια για εμένα να προσαρμοστώ στο αγγλικό ποδόσφαιρο, το οποίο αποτελεί πρόκληση και είναι πολύ καλό να έχω καλά γνωστά πρόσωπα γύρω μου» πρόσθεσε, ενώ για τη συνεργασία του με τον Πορτογάλο προπονητή Νούνο Εσπίριτο Σάντο, σχολίασε:

«Είναι η πρώτη μου εμπειρία με αυτόν τον προπονητή, ο οποίος με γνώριζε και εγώ γνώριζα το έργο του. Είναι κάτι που προφανώς ζύγισα παίρνοντας αυτήν την απόφαση. Η εξέλιξη του συλλόγου τα τελευταία χρόνια ήταν εμφανής στους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Έχει βιώσει μια ορατή ανάπτυξη. Οι πρώτες φορές που άκουσα κάτι για τη Γουλβς ήταν από τη στιγμή που έπαιζε ο Σίλας εδώ, περίπου το 2000 πιστεύω, αλλά τώρα δεν υπάρχει καν να γίνει σύγκριση, είναι μια πολύ μεγαλύτερη ομάδα τώρα με πολύ μεγάλες φιλοδοξίες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης