Ημέρα κληρώσεων η σημερινή (16/12), καθώς θα γίνουν γνωστά τα ζευγάρια των πρώτων νοκ άουτ φάσεων του Champions League και του Europa League σε Ευρωπαϊκό επίπεδο, αλλά και τα ζευγάρια της φάση των «16» για το κύπελλο Ελλάδος. Οι Ευρωπαϊκές κληρώσεις γίνονται στη Νιόν της Ελβετίας, με το Ελληνικό ενδιαφέρον να είναι για τον Ολυμπιακό που συνεχίζει στο Europa League. Στα γραφεία της ΕΠΟ θα γίνει η κλήρωση του κυπέλλου, για αναμετρήσεις που θα γίνουν στις αρχές Ιανουαρίου.

Champions League

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κλήρωση ξεκινά στις 13.00, με τους περιορισμούς που έχουν τεθεί να αφορά τις ομάδες που ήταν στον ίδιο όμιλο και τις ομάδες που είναι από την ίδια χώρα. Οι πρώτοι αγώνες θα γίνουν στις 18, 19, 25, 26 Φεβρουαρίου, και οι επαναληπτικοί στις 10, 11, 17, 18 Μαρτίου.

ΙΣΧΥΡΟΙ

Παρί
Μπάγερν
Μαν. Σίτι
Γιουβέντους
Λίβερπουλ
Μπαρτσελόνα
Λειψία
Βαλένθια

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΑΝΙΣΧΥΡΟΙ

Ρεάλ Μαδρίτης
Τότεναμ
Αταλάντα
Ατλέτικο Μ.
Νάπολι
Ντόρτμουντ
Λυών
Τσέλσι

Europa League

Η κλήρωση ξεκινά στις 14.00, με τους περιορισμούς που έχουν τεθεί να αφορά τις ομάδες που ήταν στον ίδιο όμιλο και τις ομάδες που είναι από την ίδια χώρα. Οι πρώτοι αγώνες θα γίνουν στις 20 Φεβρουαρίου, και οι επαναληπτικοί στις 27 Φεβρουαρίου.

ΙΣΧΥΡΟΙ

Αγιαξ
Ζάλτσμπουργκ
Ιντερ
Μπενφίκα
Σεβίλλη
Μάλμε
Βασιλεία
Λίντσερ
Σέλτικ
Αρσεναλ
Εσπανιόλ
Γάνδη
Μπασακσεχίρ
Μπράγκα
Μαν. Γιουνάιτεντ

ΑΝΙΣΧΥΡΟΙ

Λεβερκούζεν
Σαχτάρ
Ολυμπιακός
Μπριζ
ΑΠΟΕΛ
Κοπεγχάγη
Χετάφε
Σπόρτινγκ
Κλουζ
Άιντραχτ
Ρέιντζερς
Λουντογκόρετς
Βόλφσμπουργκ
Γουλβς
Αλκμααρ

Κύπελλο Ελλάδος

Η κλήρωση ξεκινά στις 13.00 και οι 16 ομάδες έχουν χωριστεί σε δυο γκρουπ,με βάση την περσινή κατάταξη της Super League, καθώς στο γκρουπ των ισχυρών είναι οι πέντε πρώτοι της βαθμολογίας 2018/19 συν όσες έφτασαν σε αυτή τη φάση και τερμάτισαν ψηλότερα. Οι πρώτοι αγώνες θα γίνουν στις 7,8,9 Ιανουαρίου και οι επαναληπτικοί στις 14,15,16 Ιανουαρίου.

ΙΣΧΥΡΟΙ

ΠΑΟΚ
Ολυμπιακός
ΑΕΚ
Ατρόμητος
Άρης
Πανιώνιος
Λαμία
Παναθηναϊκός

ΑΝΙΣΧΥΡΟΙ

Παναιτωλικός
Ξάνθη
ΟΦΗ
Βόλος
Αστέρας Τρ.
ΠΑΣ Γιάννινα
Καλαμάτα
Τρίκαλα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης