Να «σφραγίσει» το «εισιτήριο» για τα πλέι οφ του Champions League θα επιδιώξει (21:30 Novasports 2) ο Ολυμπιακός που υποδέχεται την Μπασακσεχίρ. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ως παρακαταθήκη το 1-0 της Τουρκίας και ευελπιστούν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους και να πάρουν την πρόκριση. 

Κανείς δεν θεωρεί στους Πειραιώτες ότι το παιχνίδι θα είναι εύκολο, καθώς οι Τούρκοι δεν έχουν τίποτα να χάσουν και θα προσπαθήσουν να πετύχουν ένα γκολ. Αυτό, όμως, με βάση την εικόνα του Ολυμπιακού μόνο εύκολο δεν θα είναι! Οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς έχουν δείξει ότι δεν δέχονται γκολ στα ευρωπαϊκά παιχνίδια και στα τρία επίσημα ματς έχουν κρατήσει ανέπαφη την εστία του Σα. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οσον αφορά τα αγωνιστικά ο Ποντένσε μπορεί να μην γυμνάστηκε τη Δευτέρα, αλλά θεωρείται δεδομένο ότι θα ξεκινήσει τον αγώνα, μιας κι έχασε την προπόνηση για προληπτικούς λόγους. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού αναμένεται να ξεκινήσει την ίδια 11αδα. Αλλωστε ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει. 

Ο Πέδρο Μαρτίνς κατά πάσα πιθανότητα θα ξεκινήσει τους: Σα, Ελαμπντελαουΐ, Σεμέδο, Μεριά, Τσιμίκα, Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκη, Βαλμπουενά, Μασούρα, Ποντένσε και Γκερέρο. Παρόλα αυτά υπάρχει η πιθανότητα να ξεκινήσει ο Ραντζέλοβιτς, με στόχο να δώσει μεγαλύτερη ταχύτητα. 

Από την πλευρά τους οι Τούρκοι θα παραταχθούν με σημαντικές απουσίες, καθώς στο πρώτο ματς αποβλήθηκαν οι Καχβετσί και Σεντζού, ενώ και ο τεχνικός της Μπασακσεχίρ, Οκάν Μπουρούκ, θα δει τη ρεβάνς από την εξέδρα, μετά τη χθεσινή  τιμωρία που του επέβαλλε η UEFA για τη συμπεριφορά του προς τον διαιτητή της αναμέτρησης της περασμένης εβδομάδας στην Κωνσταντινούπολη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Μπόμπι Μάντεν. Ο Σκωτσέζος ρέφερι έχει σφυρίξει άλλη μια φορά τον Ολυμπιακό, στην ήττα από την Μίλαν με 3-1, ενώ ήταν διαιτητής και στο Μπενφίκα – ΑΕΚ 1-0 για τους ομίλους του Champions League.  Βοηθοί του Μάντεν θα είναι οι συμπατριώτες του Ρος και Ρουμ, με τέταρτο τον Άτικεν.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης