Πιο δυνατά από ποτέ ηχούν στα αυτιά του Ρούμπεν Σεμέδο οι… σειρήνες επαναπατρισμού.

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού βρίσκεται ως γνωστόν στο στόχαστρο της Μπενφίκα, η οποία φιλοδοξεί να τον εντάξει στο δυναμικό της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βέβαια για να συμβεί αυτό θα πρέπει η ελληνική ομάδα να ικανοποιηθεί οικονομικά από τους Πορτογάλους, οι οποίοι ακόμη δεν έχουν κάνει προσφορά που να πλησιάζει στα «θέλω» των Πειραιωτών.

Στο λιμάνι πάντως οφείλουν να είναι προετοιμασμένοι για κάθε ενδεχόμενο. Γι’ αυτό και έχουν αρχίσει να δουλεύουν περιπτώσεις παικτών που θα μπορούσαν να μπουν στα… παπούτσια του Σεμέδο, εάν τελικά αυτός αποχωρήσει από τους νταμπλούχους Ελλάδας.

Σύμφωνα λοιπόν με πορτογαλικά δημοσιεύματα ο στόπερ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Ιβανίλντο Φερνάντες φερεται να είναι ο εκλεκτός του τεχνικού των Πειραιωτών, Πέδρο Μαρτίνς για να αντικαταστήσει τον Σεμέδο, στην περίπτωση που πάρει μεταγραφή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως αναφέρεται στα σχετικά δημοσιεύματα τα «λιοντάρια» προτίθενται να παραχωρήσουν τον παίκτη με ένα ποσό ανάμεσα στα 4-5 εκατ. ευρώ, ενώ φέρονται να συζητούν και το ενδεχόμενο δανεισμού του.

Μάλιστα, όπως υποστηρίζουν τα ΜΜΕ της Πορτογαλίας, ο Ιβανίλντο Φερνάντες πως δεν υπολογίζεται από τον τεχνικό της πρώτης ομάδας, Ρούμπεν Αμορίμ και ψάχνει τον νέο σταθμό της καριέρας του, που δεν αποκλείεται να είναι προς Πειραιά μεριά, αν πουληθεί ο Σεμέδο.

Την περυσινή σεζόν ο 24χρονος Πορτογάλος αμυντικός αγωνίστηκε στη Τουρκία με τις φανέλες των Τράμπζονσπορ και Ρίζεσπορ ως δανεικός έχοντας 22 ματς και 2 γκολ.  Μάλιστα έπαιξε σε όλο το ματς με την ΑΕΚ, στο οποίο η «Ένωση» νίκησε 2-0.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης