Στις επιλογές του Ολυμπιακού για τη θέση κάτω από τα δοκάρια βρίσκεται ο Ρομπέρτο, σύμφωνα με σημερινό (26/4) δημοσίευμα της “AS”. Η ισπανική εφημερίδα αναφέρει ότι οι άνθρωποι των Πειραιωτών εξετάζουν την περίπτωση του άλλοτε «ερυθρόλευκου» τερματοφύλακα, ωστόσο ξεκαθαρίζει ότι αυτή η υπόθεση θα κριθεί εφόσον ξεκαθαρίσει το μέλλον του Ζοζέ Σα, ο οποίος αγωνίζεται στον Ολυμπιακό με τη μορφή του δανεισμού από την Πόρτο.

Σύμφωνα με την “AS”, η οψιόν αγοράς του Σα από την ελληνική ομάδα είναι 2,5 εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο το σχετικό δημοσίευμα αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο οι «δράκοι» να κρατήσουν τον παίκτη και να τον παραχωρήσουν σε άλλη ομάδα με περισσότερα χρήματα. Σε μια τέτοια περίπτωση, σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα, και η Μπέτις θα ενδιαφέρονταν για την απόκτηση του Πορτογάλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εφόσον τελικά ο Σα δεν συνεχίσει στον Ολυμπιακό, ο Ρομπέρτο είναι μια… δοκιμασμένη λύση για την ομάδα, καθώς φόρεσε τη φανέλα της το διάστημα 2013-16. Σύμφωνα με την “AS”, τα χρήματα δεν θα ήταν πρόβλημα για τον Ολυμπιακό, προκειμένου να αποκτήσει τον Ισπανό, καθώς το καλοκαίρι τελειώνει το συμβόλαιό του με την Εσπανιόλ. Από το 2016 που εντάχθηκε στην ομάδα της Βαρκελώνης έως σήμερα -και με εξαίρεση τη σεζόν 2017-18, όταν δόθηκε δανεικός στη Μάλαγα και «έγραψε» 34 συμμετοχές- ο Ρομπέρτο έχει αγωνιστεί σε μόλις 12 επίσημα παιχνίδια.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης