Το όνομα του Ισλανδού πορτιέρο είχε ακουστεί εδώ και καιρό για τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι αποφάσισαν τελικά να προχωρήσουν την υπόθεσή του. Παρά το γεγονός ότι τον τελευταίο καιρό παρελαύνουν από τον Τύπο διάφορα ονόματα για τα γκολπόστ των Πειραιωτών, με πρώτο και… καλύτερο του Σούμπασιτς, η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε πως συμφώνησε με τον Ολυμπιακό για την πώληση του διεθνούς Ισλανδού, Όγκμουντουρ Κρίστινσον έναντι 400.000 ευρώ. 

Ακόμη τονίζει ότι θα έχει την απόλυτη προτεραιότητα για να αποκτήσει από τον Ολυμπιακό είτε ελεύθερους, είτε με μακροχρόνιο δανεισμό δύο   παίκτες. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι κατόπιν σχετικής συμφωνίας ο διεθνής Ισλανδός τερματοφύλακας Όγκμουντουρ Κρίστινσον μεταγράφεται στην ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Η ΑΕΛ είχε αρκετές προτάσεις για τη μεταγραφή του Κρίστινσον, όμως ο ίδιος και οι εκπρόσωποι του κ.κ. Μπιτζίδης και Παπούλιας επέλεξαν τη μετακίνηση του στον Ολυμπιακό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Κρίστινσον επιθυμούσε διακαώς τη μεταγραφή του σε ομάδα είτε της Ελλάδος είτε του εξωτερικού, η οποία θα συμμετέχει σε ευρωπαϊκά κύπελλα και η βέβαια συμμετοχή του Ολυμπιακό στο Champions League της επόμενης περιόδου απετέλεσε γι αυτόν πρόσθετο κίνητρο.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ εκτός της χρηματικής αποζημίωσης των 400.000€ θα έχει και την απόλυτη προτεραιότητα είτε και με ελευθέρας είτε με μακροχρόνιο δανεισμό για την απόκτηση 2 ποδοσφαιριστών από την ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Ο Κρίστινσον είναι 31 ετών, έχει ύψος 1,93, έχει σπουδάσει νομικά, είναι υψηλού επιπέδου αθλητής και είχε ξεχωριστή καριέρα στην Εθνική Ισλανδίας, αλλά και στις ομάδες που αγωνίστηκε (Fram, Randers, Hammarby, Exelsior) και βέβαια στην ΑΕΛ, όπου υπήρξε βασικός και αναντικατάστατος στα 2 χρόνια που αγωνίστηκε στην ομάδα μας.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ και ο κ. Αλέξης Κούγιας τον ευχαριστούμε για τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που προσέφερε στην ομάδα μας τις 2 σεζόν που αγωνίστηκε μαζί μας και του ευχόμαστε να είναι υγιής και να πετύχει τους στόχους του με τη νέα του ομάδα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης